Aksu Meclisi'ne şehitlerimiz damga vurdu


Siyaset 3.03.2020 22:21:00 0
Aksu Meclisi

ANTALYA Aksu Belediyesi Mart ayı meclisinde İdlib şehitlerimiz anıldı. Mecliste grupları bulunan tüm partiler acımızın büyük olduğunu ifade ederek, şehitlerimizi rahmetle andı. Mecliste aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu, İlçe Müftüsü Ahmet Bayer dua okudu. Belediye Başkanı Halil Şahin, “Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz” diyerek milletimizin ordumuzun arkasında kenetlendiğini vurguladı.

 

Aksu Belediyesinin Mart ayı meclisinde İdlib’de askerlerimize yapılan hain saldırı kınandı, şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı. AK Parti Grup Sözcüsü Yaşar Sözen, İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen, MHP Grup Sözcüsü Ali Alpay Bilge, DSP Grup Sözcüsü Mustafa Poyraz ve CHP Grup Sözcüsü Selahattin Öz yaptıkları konuşmada acımızın ne kadar büyük olduğunu vurguladı, günün birlik olma vakti olduğunu ifade etti. 33 şehidin isminin anıldığı toplantıda Başkan Şahin de ordumuzun başarılarına herkesin gıpta ile baktığını aktardı. Şahin, “Gönül istiyor ki hiç şehit gelmesin. Şehitlik mertebesi de herkese nasip olmaz. Şehitlerimizin ailelerine, çocuklarına sahip çıkmalıyız. Milletimiz büyük bir kenetlenme içinde. Allah askerimizi korusun, dualarımız onlarla.” diye konuştu.


12 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Aksu’da bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 15 caminin 25 yıllığına İlçe Müftülüğüne bedelsiz olarak tahsisisin yapılması görüşülmek üzere komisyona havale edildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?
Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor
Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma