Aksu Meclisi'ne şehitlerimiz damga vurdu


Siyaset 3.03.2020 22:21:00 0
Aksu Meclisi

ANTALYA Aksu Belediyesi Mart ayı meclisinde İdlib şehitlerimiz anıldı. Mecliste grupları bulunan tüm partiler acımızın büyük olduğunu ifade ederek, şehitlerimizi rahmetle andı. Mecliste aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu, İlçe Müftüsü Ahmet Bayer dua okudu. Belediye Başkanı Halil Şahin, “Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz” diyerek milletimizin ordumuzun arkasında kenetlendiğini vurguladı.

 

Aksu Belediyesinin Mart ayı meclisinde İdlib’de askerlerimize yapılan hain saldırı kınandı, şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı. AK Parti Grup Sözcüsü Yaşar Sözen, İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen, MHP Grup Sözcüsü Ali Alpay Bilge, DSP Grup Sözcüsü Mustafa Poyraz ve CHP Grup Sözcüsü Selahattin Öz yaptıkları konuşmada acımızın ne kadar büyük olduğunu vurguladı, günün birlik olma vakti olduğunu ifade etti. 33 şehidin isminin anıldığı toplantıda Başkan Şahin de ordumuzun başarılarına herkesin gıpta ile baktığını aktardı. Şahin, “Gönül istiyor ki hiç şehit gelmesin. Şehitlik mertebesi de herkese nasip olmaz. Şehitlerimizin ailelerine, çocuklarına sahip çıkmalıyız. Milletimiz büyük bir kenetlenme içinde. Allah askerimizi korusun, dualarımız onlarla.” diye konuştu.


12 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Aksu’da bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 15 caminin 25 yıllığına İlçe Müftülüğüne bedelsiz olarak tahsisisin yapılması görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Isparta’da Karayolları kamyonu alev alev yandı Isparta’da seyir halindeyken motor kısmından alev alan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait kamyon, itfaiyenin yoğun müdahalesine rağmen tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
Başkan Başdeğirmen soğuk havalara karşı pazarcı esnafına gökkubbe fuar alanı’nı açtı Isparta’da etkili olan soğuk hava, pazarcı esnafını olumsuz etkilerken, yaşanabilecek ürün kayıplarının önüne geçmek amacıyla Isparta Belediyesi tarafından önemli bir adım atıldı.
MHP’den ova’da tarıma destek ziyareti MHP’li isimler, Kaş Ova Mahallesi’nde faaliyet gösteren Uçak Kardeşler paketleme tesisini ziyaret ederek tarım, üretim ve istihdamın önemine dikkat çekti.
Daşdöner: Gelir var eser yok Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, mevcut yönetimi sert sözlerle eleştirdi: “Kaynak var, hizmet yok.”
Antalya’da yayla dondu Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Mahallesi sınırlarındaki Çanakyaran Yaylası, etkili olan soğuk hava dalgasıyla birlikte tamamen buzla kaplandı.