Aksu Meclisi'ne şehitlerimiz damga vurdu


Siyaset 3.03.2020 22:21:00 0
Aksu Meclisi

ANTALYA Aksu Belediyesi Mart ayı meclisinde İdlib şehitlerimiz anıldı. Mecliste grupları bulunan tüm partiler acımızın büyük olduğunu ifade ederek, şehitlerimizi rahmetle andı. Mecliste aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu, İlçe Müftüsü Ahmet Bayer dua okudu. Belediye Başkanı Halil Şahin, “Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz” diyerek milletimizin ordumuzun arkasında kenetlendiğini vurguladı.

 

Aksu Belediyesinin Mart ayı meclisinde İdlib’de askerlerimize yapılan hain saldırı kınandı, şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı. AK Parti Grup Sözcüsü Yaşar Sözen, İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen, MHP Grup Sözcüsü Ali Alpay Bilge, DSP Grup Sözcüsü Mustafa Poyraz ve CHP Grup Sözcüsü Selahattin Öz yaptıkları konuşmada acımızın ne kadar büyük olduğunu vurguladı, günün birlik olma vakti olduğunu ifade etti. 33 şehidin isminin anıldığı toplantıda Başkan Şahin de ordumuzun başarılarına herkesin gıpta ile baktığını aktardı. Şahin, “Gönül istiyor ki hiç şehit gelmesin. Şehitlik mertebesi de herkese nasip olmaz. Şehitlerimizin ailelerine, çocuklarına sahip çıkmalıyız. Milletimiz büyük bir kenetlenme içinde. Allah askerimizi korusun, dualarımız onlarla.” diye konuştu.


12 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Aksu’da bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 15 caminin 25 yıllığına İlçe Müftülüğüne bedelsiz olarak tahsisisin yapılması görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Uraloğlu: Ay-Yıldızlı rotalarımızı dünya semalarında büyütmeye kararlıyız Türkiye’nin sivil havacılıktaki küresel gücüne dikkat çeken Bakan Uraloğlu, 133 ülkede 356 noktaya ulaşan THY ağının rekor yolcu sayılarıyla büyümeye devam ettiğini vurgulayarak, ay-yıldızlı rotaların dünya semalarında...
Trafik cezalarını artıran düzenlemede 10 madde kabul edildi Trafik güvenliğini artırmaya yönelik hazırlanan ve cezaların ciddi oranda yükseltilmesini öngören teklifin 10 maddesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edildi.
Seralarda yıkım hasat sonrasına ertelendi Antalya’da Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar uzanan bölgede, geçmişte Hazine arazisi üzerinde kurulup Orman Genel Müdürlüğü’ne (OGM) devredilen alanlardaki seralar için alınan yıkım kararları, hasat sezonu sonrasına ertelendi.
Burdur’da kamu personeline protokol ve iletişim eğitimi Burdur Valiliği himayelerinde düzenlenen eğitim programında, kamu personeli ve yöneticilere etkili iletişim, beden dili ile protokol ve görgü kurallarına yönelik uygulamalı bilgiler aktarıldı.
Kılınç: “Ücrette dengesizlik bitmeli, kamuda Adalet sağlanmalı” Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç, 2026’nın ilk maaş gününde yaptığı açıklamada ücret dengesizliği ve gelir adaletsizliğine dikkat çekerek, “Memuru enflasyona ezdiren bu sistem derhal değişmeli, kamuda adalet ve huzur