Alanya’da ‘Küresel Medya’ buluşması


Gündem 3.07.2021 16:00:00 0
Alanya’da ‘Küresel Medya’ buluşması

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK) Küresel Medya Buluşması Alanya’da başladı. Dev organizasyona 100’den fazla yerli ve 20 farklı ülkeden yabancı KGK üyesi gazeteci katıldı. Organizasyonun onur konuğu IKBY Oluşumlardan Sorumlu Bölge Bakanı ve ITC Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf oldu.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Alanyada bir araya gelen Küresel Gazeteciler Konseyi üyeleri ilk olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in verdiği akşam yemeğinde ağırlandı.

Organizasyon öncesi IKBY Oluşumlardan Sorumlu Bölge Bakanı ve ITC Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’le birlikte bir dizi ziyarette bulundu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu ziyaret eden Bakan Maruf, Alanya hakkında bilgiler aldı. Bakan Maruf’a temasları sırasında Alanya’ya özgü hediyeler de verildi.

Buluşmanın ikinci günü olan bugün ise saat 16.00–20.00 saatleri arasında seri toplantılar gerçekleştirilecek. Ayrı ayrı salonlarda yapılacak toplantılarda Yönetim, Denetim, Etik, Onur ve Danışma kurulları gündemlerine ilişkin görüşmelerde bulunacak. Yine ayrı salonlarda Yaygın Medya Meclisi, Yerel Medya Meclisi ve Dış Medya Meclisi toplantıları gerçekleştirilecek.

Akşam saat 20.00’de Gala Yemeği ve Ödül Töreninde bir araya gelecek olan KGK üyelerine Alanya protokolünün yanısıra Antalya ve Alanya medyasının temsilcilerinin de yoğun katılım göstermesi bekleniyor.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı