Alevi Bektaşi Vakfı'ndan kamuoyuna Barış Pınarı Harekatı çağrısı


Gündem 13.10.2019 12:50:00 0
Alevi Bektaşi Vakfı

Alevi Bektaşi Vakfı'ndan kamuoyuna Barış Pınarı Harekatı çağrısı
Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulunan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, "Yüce Türk Ordusu şanlı tarihinin hiçbir döneminde işgalci olmamıştır." dedi ve kamuoyuna şu çağrıyı yaptı: "Gün, birlik ve beraberlik günüdür."

 

Alevi Bektaşi Vakfı'ndan kamuoyuna Barış Pınarı Harekatı çağrısı
 

"Tüm uyarı ve ikazlara rağmen ülkemizin varlık ve birliğini tehdit eden terör örgütleri, huzur ve güvenimize kast ettiler. Bu bedbahtları bulundukları yerde imha etmek, dünyaya, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, güven ve emniyet tesis etmek için 'Barış Pınarı Harekatı' başlamıştır." diyen Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir şunları söyledi:

'Şanlı ordumuz hiçbir zaman işgalci olmamıştır'
"Gücünü tarihinden, imanını dininden, onurunu yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (SAV) Efendimiz'den, haklılığını mazlum milletinden alan yüce Türk Ordusu tarihinin hiçbir yerinde ve anında işgalci olmamıştır. Hiçbir zaman aman dileyene kılıç çekmemiş, güçlü ile bir olup mazlum ve masumları ezmemiştir. Yüce Türk Ordusu canı ve kanı pahasına sadece ve sadece barış ile huzuru tesis etmek için savaşmış her zaman her yerde içinde bulunduğu durumun şartlarına bakmaksızın güven ve emniyet tarafında olmuştur."

'Gün birlik ve beraberlik günüdür'
"Gün her zamankinden fazla birbirimize kenetlenme günüdür. Baş Komutanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere harekata katılan ordumuzun ikmalini sağlayan askerlerimizi kutluyorum. Tüm dünyaya Türk'ün sabır ve gücünü gösterdikleri için Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı olarak onların onurlu ve kararlı duruşlarını canı yürekten destekliyor ve emirlerinde olduğumuzu haykırıyorum."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü