Aleyna’nın ‘Sırrı’ ortaya çıktı…


Gündem 30.07.2021 10:30:00 0
Aleyna’nın ‘Sırrı’ ortaya çıktı…

Çıkardığı her şarkısı ile müzik listelerinin ilk sırasında yer alan dinlenme rekorları kıran Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından Türkçe şarkısıyla sevenleriyle buluştu. İngilizce "Retrograde" şarkısıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, Sır isimli yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu...

İSTANBUL (İGFA) - Sözü ve müziği kendisine ait olan Sır isimli şarkısının klip yönetmenliğini de yapan Aleyna Tilki, klip çekimden bir kareyi sosyal medya hesabında paylaşmış ve binlerce yorum almıştı. Yayınladığı İngilizce single çalışmalarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı Sır‘ın prodüktörlüğünü dünyaca ünlü müzisyen Diplo üstlendi. 

Daha önce deki kliplerinde pembe ayıcığıyla kamerasının karşısına geçen Aleyna Tilki bu defa kuralı bozarak, bu sefer klibinde Robot kullandı. Robot ile evlenen Alyena Tilki‘nin yeni şarkısı hayranları tarafından çok beğenildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı