Ali Babacan’dan internet yasası açıklaması(ÖZEL HABER)

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ekim ayında Meclis’e gelmesi beklenen ‘internet yasası’na ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken, EYT çalışmasını ‘adalet’ ve ‘finansal sürdürülebilir’ kavramları üzerinden yaptıklarını dile getirdi.


Gündem 27.09.2021 09:00:00 0
Ali Babacan’dan internet yasası açıklaması(ÖZEL HABER)

BURSA (İGFA) - Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi lideri Ali Babacan, İnternet Gazetecileri Federasyonu’na (İGF) bağlı İGFA’ya özel açıklamalarda bulundu. Son dönemde ülke genelinde en çok dile getirilen Emekliliği Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda değerlendirmelerde bulunan Babacan, “ Adalet ve finansal sürdürülebilir bazda bu meseleyi ele alacağız. Arkadaşlarımız sivil toplum kuruluşlarıyla konuşuyorlar. Alternatif çözümleri de konuşuyorlar. Somut veriler elimize geldikçe bunları değerlendireceğiz” dedi.

İNTERNET YASASI AÇIKLAMASI

Ekim ayında Meclis’in açılmasıyla gündeme gelecek olan ‘internet yasası’na ilişkin görüşlerini de paylaşan Ali Babacan, “ Hükümet şu anda sadece kendi medyası olsun ve kontrol etsin istiyor. Kendi iletişim şekliyle kendi propagandasını yapsın ve o duyulsun istiyor. Başka kimse yazmasın ve çizmesin diye bir idealleri var. Fakat ülkemizde teknolojinin geldiği ve toplumuzun demokrasi bilincinde geldiği nokta bu hayallerin gerçekleşmemesini sağlıyor. Günümüzün dünyasında hükümetin yapması gereken başarı üretmektir. Yanlışların üstünü örtmekle uğraşacaklarına sorunları çözsünler. Uluslararası sosyal medya şirketleri piyasa hakimiyeti güçlerini farklı kullandıkları için onlara da dikkat etmek lazım. Vatandaşı ve özgürlüğü önceleyen bir çalışma yapmak lazım” açıklamasında bulundu.

Gençlerde Hız Vardır, Yaşlılarda İstikamet Akdeniz Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen 60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi kapsamında, 2025–2026 Bahar Dönemi’nde öğrenciler Kepez Belediyesi biriml
Antalya’da indirim sona erdi! O mahallelere şok Antalya’da yıllardır uygulanan indirimli su tarifesi sona erdi. Köyden mahalleye dönüşen yerleşimlerde Mart itibarıyla şehir tarifesine geçiliyor. Bazı bölgelerde faturaların dört kata kadar artması bekleniyor.
Isparta Kovada Gölü’nde Sevindiren Görüntü Kovada Gölü’nde su seviyesi geçen yıla göre belirgin şekilde yükseldi. Kıyıdaki piknik masalarının sular altında kalması artışı gözler önüne sererken, canlanan doğa manzarası gölü yeniden doğaseverlerin ve kuş gözlemcilerinin gözd
Yönetimde Tecrübe Vurgusu: Süleyman Duran Yeni Dönemde de Kadroda BAİB Başkan adayı Ramazan Keskin, Burdurlu iş insanı Süleyman Duran’ın yeni dönemde de yönetim kurulunda yer alacağını açıkladı. Gıda ve süt ürünleri sektöründeki tecrübesiyle öne çıkan Duran’ın...
İllerin Milletvekili sayısı değişti YSK, toplam 600 milletvekilinin dağılımında her ile en az bir milletvekili garantisi verdi. Geriye kalan milletvekilliği kontenjanları ise illerin nüfusuna göre paylaştırıldı.