Gündem

Gündem Haberleri

Almanya’dan flaş karar!


Gündem 28.06.2021 11:00:00 0
Almanya’dan flaş karar!

Almanya, COVID-19 aşıları olsun ya da olmasın tüm Britanya vatandaşlarının Avrupa Birliğine seyahatlerinin yasaklanması için girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

Almanya bugün aşı olup olmadığına bakılmaksızın İngiliz gezginleri ABye seyahat etmesi yasaklanması için adım atacak.

Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Delta varyantı çok yaygın olduğu için İngiltereyi “riskli ülke” olarak belirlemek istiyor.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron öneriye destek verdi. Ancak birkaç Akdeniz ülkesinin bu tür kısıtlamalara karşı çıkması bekleniyor.

Yunanistan, Kıbrıs, Malta ve Portekiz turizm ekonomilerini korumak amacıyla AB çapında bir yasağa karşı gelebilirken, İspanya da kendi sınır politikasını belirleme konusunda kararlı.

CUMA GÜNÜ BULUŞACAKLAR

Boris Johnson, Merkeli geri adım atmaya ikna etme umuduyla cuma günü görüşmeye hazırlanıyor. Bir sözcü, ikilinin İngiltere-Almanya ilişkisini derinleştirmeyi ve koronavirüs pandemisine küresel tepkiyi tartışacağını söyledi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor