Almanya Türkiye’yi ‘çok yüksek riskli’ statüsünden çıkardı


Gündem 5.06.2021 03:30:00 0
Almanya Türkiye’yi ‘çok yüksek riskli’ statüsünden çıkardı

Almanya seyahat kısıtlamalarında olumlu yönde güncelleme yaptı. Türkiye “yüksek riskli" bölgeden “riskli" bölge statüsüne alındı. Yeni karar 6 Haziran’dan itibaren geçerli olacak.

Almanyada bulaşıcı hastalıklar alanında çalışmalar yürüten Robert Koch Enstitüsü (RKI), Sağlık, Dışişleri ve İçişleri Bakanlıklarıyla hazırladığı riskli bölgeler listesini güncelledi.

Buna göre nisan ortasından bu yana "yüksek riskli" bölgeler listesinde yer alan Türkiye, Covid-19 vakalarının düşmesiyle 6 Hazirandan geçerli olmak üzere bu gruptan çıkarıldı ve "riskli grubuna dahil edildi.

"Yüksek riskli" bölgeler listesinden Türkiyenin yanı sıra Litvanya ve İsveç de çıkarılarak "riskli" bölgeler listesine konuldu.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak