Alternatif Enerjili Araçlar Topluluğu “Teknofest İstanbul Finali”nden Ödülle Döndü


Eğitim 20.09.2019 00:36:00 0
Alternatif Enerjili Araçlar Topluluğu “Teknofest İstanbul Finali”nden Ödülle Döndü

Süleyman Demirel Üniversitesi Alternatif Enerjili Araçlar Topluluğu, ülkemizin teknoloji atılımını gerçekleştirecek gençlerin yer aldığı ilk ve tek uzay, havacılık, teknoloji festivali “Teknofest İstanbul Finali”nden ödülle döndü.

Üniversitemizi başarıyla temsil eden Alternatif Enerjili Araçlar Topluluğumuz, Elektrikli Araç Yarışlarının tanıtımı ve toplumda farkındalık oluşturulmasına yönelik yaptığı üstün çalışmalardan dolayı “Tanıtım ve Yaygınlaştırma Teşvik” ödülüne layık görüldü. Ayrıca “GeceGündüz” isimli elektromobil aracımız, 73 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen "Teknofest İstanbul” final yarışında 6’ncı oldu. 

Ödüllerini TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ dan alan öğrencilerimiz, ülkemizin ilk ve tek uzay, havacılık, teknoloji festivalinde yer almaktan ve elektromobil araçlarının almış olduğu dereceden memnuniyet duyduklarını belirtti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor