Gündem

Gündem Haberleri

Altın güne rekorla başladı


Gündem 22.10.2021 09:00:00 0
Altın güne rekorla başladı

22 Ekim Cuma günü altın fiyatları yukarı yönlü ibreyi gösteriyor.

Hafta boyunca anlık değişimler yaşayan altın fiyatlarının, haftanın son işlem gününe nasıl bir giriş yapacağı, vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

Gram altın haftanın son işlem gününe 546,48 TL alış fiyatı, 546,56 TL satış fiyatıyla girerek yüzde 0,25 değer kazandı.

Gram altın yeni günde tüm zamanların rekorunu kırarak en yüksek 548,14 lira seviyesini gördü ve 550 lira sınırına dayandı.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!