Altın madalyalı Kilis Zeytinyağı ödüle doymuyor

Kiliste 2020 yılında Berlin Global Olive Oil Awards yarışmasında altın madalyaya layık görülen zeytinyağı bu kez İtalya’da düzenlenen ‘Monocultivar Oliveira Oil’ (Tek çeşit zeytinden üretilen zeytinyağı) 2021 yarışmasında erken hasat zeytinyağı ile 2. kez


Gündem 10.03.2021 17:30:00 0
Altın madalyalı Kilis Zeytinyağı ödüle doymuyor

KİLİS (İGFA) - Kilis zeytinyağı ödüle doymuyor. Geçen yıl Almanyada altın madalyaya layık görülen Kilis Zeytinyağı, bu kez İtalyada düzenlenen yarışmada erken hasat zeytinyağı ile ikinci kez altın madalyaya kavuştu.

Üreticiler, Kilisin 7 kilometre doğu güneydoğusunda yer alan Oylum ilçesindeki Höyükte 4 bin yıllık zeytin çekirdeğini bularak gün yüzüne çıkartan Oylum Höyük Kazı Başkanı Prof. Dr. Atila Engin ile zeytin ve zeytinyağının tanıtılmasında emeği geçen Kilis Valisi Recep Soytürke teşekkür etti. Kilisliler, Anatolian Gold ile Masmana ailesinin yöneticilerine de zeytin ve zeytinyağının tanıtımına gösterdikleri emekten ötürü teşekkür etti. 


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.