Altın Yumruk İremsu’ya Başkan tebriki


Gündem 10.07.2021 14:30:00 0
Altın Yumruk İremsu’ya Başkan tebriki

Şırnak’ta yapılan Türkiye Kick Boks müsabakasında final maçını kazanarak Türkiye Kick Boks şampiyonu olan Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Sporcusu İremsu İpek, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ile bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Kick Boks Milli Takım Antrenörü Mikail Bülbül ve Cebrail Bülbül’ün de bulunduğu törende; Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 5 Kasım’da Karadağ’da gerçekleşecek olan müsabakalarda ülkemizi temsil edecek İremsu İpek’e başarı ve tebrik dileklerini iletti. 

Spora ve sporcuya verdiği önemin altını çizen Başkan Ramazan Şimşek “Şırnak’ta devam etmekte olan Türkiye Kick Boks Müsabakası’nda Gölbaşı Belediye Spor Kulübümüzün sporcusu İremsu İpek bizleri gururlandırdı.  Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Kulübümüzü ve Türk Milli Takımımızı temsil edecek olan değerli sporcumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Gölbaşı Belediyesi olarak spora verdiğimiz önemin her zaman altını çizdik ve bu anlamda çalışmalarımızı ertelemeden hayata geçirdik” dedi. 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor