Altının suyu, kozalağın şurubu şifa dağıtıyor

Son zamanlarda artan fiyatı ile dudak uçuklatan altının da suyu şifa dağıtıyor.


Gündem 10.10.2021 18:00:00 0
Altının suyu, kozalağın şurubu şifa dağıtıyor

İSTANBUL (İGFA) - Temiz Beslenme’ teması ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açan ‘Doğal, Organik, Sağlıklı Ürünler Fuarı’ Exponatura21’ büyük ilgi gördü. Organik çikolatadan çiğnenebilir diş macununa kadar birçok ürünün sergilendiği fuarda Türkiye’nin farklı bölgelerinde yetişen birbirinden farklı sağlıklı ürünlerini tüketiciler ile buluşturuldu.

ALTININ SUYU ÇIKTI

Son zamanlarda artan fiyatı ile dudak uçuklatan altının da suyu şifa dağıtanlar arasında yer aldı. Altın ve gümüş tozları ile elde edilen içerisinde 84 elementin bulunduğu sıvılar, birçok faydası ile fuarın en dikkat çekici ürünleri arasında bulunurken, doğal antibiyotik görevi gören bu formüller, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde büyük rol oynadığı belirtildi.

KOZALAK ŞİFA OLDU

Çorum’um Kargı ilçesindeki teyzelerin el emeği ürünlerinin yer aldığı stant fuarın dikkat çekenleri arasında yer aldı. Astıma, bronşite, öksürüğe bire bir faydalı, bağışıklık sistemi içinde büyük rol oynayan ‘Kozalak Şurubu’ doğal şurup olarak da adlandırılrıken, yeşil çam kozalaklarının çamın reçinesiyle birlikte 12 saat boyunca odun ateşinde kaynatılması ile elde edilen ürün, Anadolu’nun şifa kaynakları arasında da olması standa olan ilgiyi de arttırdı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!