Gündem

Gündem Haberleri

Altınova’da yollar açılıyor


Gündem 14.05.2020 02:28:00 0
Altınova’da yollar açılıyor

Kepez Belediyesi, Altınova Sinan Mahallesi’nde imar planında olmasına rağmen kapalı olan Elif Sokağı ulaşıma açıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 30 yıldan fazla süren imar sorunun çözülmesinden sonra Altınova bölgesinin alt ve üst yapı hizmetleri hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Bölgedeki mahallelerde imar planına uygun şekilde yeni yeşil alanlar üretilirken, imar planında yer alan yollarda açılıyor. Altınova Sinan Mahallesi’nde imar sorunundan dolayı uzun yıllar açılamayan Elif Sokak, imar planının yapılmasının ardından yoluna kavuşuyor.

Elif Sokak havaalanı yoluna bağlanıyor   

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle Fatih Sokak ile Ülker Sokak arasında kalan yolu açma çalışmasını başlattı. Bulldozer paletli iş makinesiyle açılan yola, kamyonlarla getirilen hafriyat malzemesi greyder ile seriliyor. Daha sonra silindir iş makinesiyle hafriyat ezilerek, yolun kot seviyesi oluşturuluyor. Fen İşleri Müdürlüğü, yapım çalışmasını tamamladıktan sonra genişliği 15 metre, uzunluğu 821 metre olan yolu sathi asfaltla kaplayacak.
Elif Sokak, doğusundaki Ülker Sokak ile havaalanı yolu olarak da bilinen Serik Caddesi’nin yan yoluna ulaşım imkânı sağlaması bakımından önem taşıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki kapalı olan imar yollarını açmaya devam edeceklerini ifade ettiler.  

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü