Anadolu Efesli Simon’a Malatya’dan ‘fahri’ berat


Gündem 11.06.2021 02:30:00 0
Anadolu Efesli Simon’a Malatya’dan ‘fahri’ berat

Euroleague finalinde ülkemize Avrupa Şampiyonluğunu getiren Anadolu Efesin 44 forma numaralı sporcusu Krunoslav Simona, Malatyanın tanıtımına sağladığı katkı ve desteklerden dolayı fahri hemşehrilik beratı verildi.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesinde Krunoslav Simon’a fahri hemşehrilik beratı verilmesi ile ilgili bir program düzenlendi. Program sırasında bir konuşma gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Anadolu Efes Kulübünün değerli sporcusu hemşehrimiz Simon’u memleketinde görmekten büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Simon Malatyalı sporseverlerin ve Malatyalı hemşehrilerimizin gönlünde taht kurmuştur. Malatya 44’e vurgundur. Malatya sevgisinin nerde nasıl oluştuğunu bilemiyorum. Ama özellikle Hırvatistan’da zulme uğrayan Hırvatların Osmanlı döneminde Anadolu’ya ve Malatya’ya getirildiğini biliyorum. Oradan kalan bir sevgi atmosferi var diye düşünüyorum." dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı’na kendilerini davet ettiği için teşekkür eden Krunoslav Simon ise yaptığı konuşmada, Malatyalı olmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. KrunoslavSimonda Başkan Gürkan’a Anadolu Efes Kulübü’nün formasını hediye etti. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular