Gündem

Gündem Haberleri

Anadolu Hayat’tan dijital sergi


Gündem 14.06.2021 12:00:00 0
Anadolu Hayat’tan dijital sergi

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasında bugüne kadar ödül alan 66 eser de ‘15. Yıl Özel Sergisi’ başlığı altında ayrı bir dijital sergide bir araya getirildi.

İSTANBUL (İGFA) - Anadolu Hayat Emeklilik tarafından 15 yıldır düzenlenen, Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve tek fotoğraf yarışması olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler sergisi bu sene de dijital ortamda fotoğrafseverlerle buluşuyor.

2021 yılında 1574 katılımcının 5371 fotoğrafının değerlendirilmesi neticesinde dereceye giren ve sergileme alan eserlerin yer aldığı sergi, Anadolu Hayat Emeklilik’in internet sitesi anadoluhayat.com.tr’de ziyarete açıldı. Birbirinden yetenekli kadın fotoğrafçıların katılımıyla renklenen, ilk dijital sergisini geçtiğimiz yıl açan “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”, fotoğraf sanatını dijitale taşıyarak fotoğrafa ilgi duyan herkesi online buluşturmaya devam ediyor.

KGHK 2021 Yılı ve 15. Yıl Özel Dijital Sergisine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.


Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret
Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği
Kuru incir rotasını Kuzey Amerika’ya kırdı Kuru incir rotasını Kuzey Amerika’ya kırdı
Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz
KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma