Anadolu Spor Gazetecileri’nden TFF’ye tepki


Gündem 30.07.2021 18:30:00 0
Anadolu Spor Gazetecileri’nden TFF’ye tepki

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)nun ağaç dikme kampanyasını sarı ve kırmızı kart cezası karşılığında yapmasına Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) tepki gösterdi. ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, TFF’ye, “Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz” diye sordu.

BURSA (İGFA) - TFFnin ağaç dikme kampanyasını sarı ve kırmızı kart cezası karşılığında yapması ülke genelinde şaşkınlık yarattı. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, bunun futbolculara, “Kart cezası alırsanız size ağaç diktirtirim ha!” demek anlamına geldiğini belirterek, TFF’ye yüklendi. Erdoğan, Proje denilerek kamuoyuna duyurulan kampanyanın garabet olduğunu söyledi.

Kampanyanın ceza karşılığında değil özendirme karşılığında ve teşvik amaçlı düzenlenmesi gerektiğine değinen Erdoğan, "TFF’nin fidan kampanyasında tercih ettiği sakat anlayış, Türk futbolunun yönetimsel anlamda maalesef liyakatli ve emin ellerde olmadığının en bariz kanıtlarından biri olmuştur" dedi.

"Yangınlardan canı yanan acılı milletle alay mı ediyorsunuz" diye soran Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hiç mi konuyu önce aranızda istişare etme gibi bir ön hazırlık sürecinden geçirmediniz? Allah aşkına siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? 10 bin ağaç ile kampanya başlatan ve her gol için artı 1000 ağaç sözü veren Adanademirspor’dan da mı ders almadınız? 1963 fidan bağışı ile kampanyasını duyuran ve alınacak her galibiyette 1963 fidan bağışı yapacak olan Bursaspor kadar da mı düşünemediniz? Bilmem kaç bin milyar TL paranın havalarda uçuştuğu, döviz cinsinden paraların pervasızca ortaya saçıldığı bir sektörün ağababası olan TFF olarak; ‘Kendi maddi gücümüzle 500 bin ağaçlık orman kuruyoruz’ diyebilecek gücünüz varken ve de bu yüreği yaralı milleti biraz olsun teselli edebilecek iken, bu nasıl bir traji komik bir kampanya açıklamasıdır. TFF hiç tartışmasız hatasından dönmeli ve kamuoyunu tatmin edecek adam gibi bir orman projesini hayata geçireceğinin sözünü vermelidir."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak