Gündem

Gündem Haberleri

Anakara'da Senirkent Rüzgarı


Gündem 12.12.2019 17:37:00 0
Anakara

ANKARA'DA SENİRKENT RÜZGARI

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın katılımlarıyla düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şûrası programı kapsamında Senirkent Belediyesi olarak İlçemizin yöresel ürünlerinin sergilenmesi ve tanıtımına katkı sağlamak amacı ile Ankara'da 81 İl ve 44 yabancı ülkeden gelen katılımcı ve misafirlere Senirkent'imizi tanıtmanın gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kadir Heybeli Senirkent Belediye Başkanı
#Senirkent #SenirkentBelediyesi #KadınŞûrası

Davraz Kapalı Pazar Alanına 1.2 MW’lik GES Başkan Başdeğirmen: “Güneşten gelen gelir geleceğimize yatırım oluyor”
Burdur Cumhuriyet meydanı’nda “1 şehir 3 proje” lansmanı yapıldı Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda dönüşüm başlıyor: “1 Şehir 3 Proje” ile Burdur’un kalbi, sosyal yaşamı canlandıran, ticareti güçlendiren ve otopark sorununa kalıcı çözüm sunan yeni projelerle yeniden şekilleniyor.
TİMBİR Üyelerine Müjde: Özel Anadolu Hastaneleri ile İndirim Protokolü İmzalandı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi adına Özel Anadolu Hastaneleri ile kapsamlı bir indirim protokolüne imza attı.
Zabun’dan Halıcı’ya Sert Yanıt: “Bu Aziz Millet Kervanı Ters Döndürmez” CHP’li Halıcı’nın basın toplantısında kullandığı ifadeler tartışma yaratırken, AK Parti Milletvekili Zabun’dan dikkat çeken bir yanıt geldi: “Bu aziz millet kervanı ters döndürmez.”
Kepez Belediyesi’nde mobil yemek uygulaması hayata geçti Kepez Belediyesi, uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli yemekleri herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan ikinci Kent Lokantası ile Kepez’in dört bir yanına hizmet götürecek Mobil Kent Lokantasını hizmete açtı.