ANKARA'DAKİ SENİRKENTLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI


Gündem 17.02.2020 00:32:00 0
ANKARA

Ankara'da faaliyet gösteren Senirken Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bir etkinlik düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Ersal ve Ankara'da ikamet eden Senirkentliler katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılara Senirkent'in yöresel yemeği olan meşhur kuyruk sıkma ve dirihaşhaş helvası ikram edildi.

Senirkentlilerin bir arada olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel, "bu tür etkinlikler birlik ve beraberliği artırıyor. Bende bu etkinlikte olmaktan dolayı oldukça mutlu oldum" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü