Ankara Gölbaşı’nda kurbanlıklar yerini almaya başladı


Gündem 3.07.2021 18:00:00 0
Ankara Gölbaşı’nda kurbanlıklar yerini almaya başladı

Ankara Gölbaşı Belediyesi, kurbanların güvenli ve steril bir ortamda kesilebilmesi amacıyla hayata geçirdiği Kurban Satış ve Kesim Yeri’ne Türkiye’nin her yerinden hayvanlar gelmeye başladı. 

ANKARA (İGFA) - Gölbaşı ilçesinde Oğulbey Mahallesi 10. kilometrede hizmete giren Kurban Kesim ve Satış Yeri’nin hazırlıkları son sürat devam ediyor. Açılış töreni öncesi hazırlıkların tamamlandığı tesise Türkiye’nin her yerindenilk kurbanlıklar gelmeye başladı.

Toplam 2 bin adet büyükbaş, 2 bin adet de küçükbaş hayvanın geldiği tesiste; kurban fiyatları büyükbaşta kilosu 30 ile 32 TL arasında değişirken, küçükbaşta canlı kilo hayvan fiyatı 30 ile 32 TL arasında değişiyor. Kurbanlık alanını ziyaret eden vatandaşlar ise tesis sebebiyle Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkürlerini ileten satıcılar, “Yapandan Allah razı olsun. 73 yaşındayım ilk defa Ankara da böyle tesis görüyorum. 5 yıl önce burada hayvan gübresinden geçilmiyordu. Üstü kapalı çadır çamur, su sorunumuz yok. Ankaralı vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 


Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu
Keşan'da ölümlü kaza Keşan'da ölümlü kaza
İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı