Gündem

Gündem Haberleri

Ankara Gölbaşında TOKİ müjdesi


Gündem 5.11.2021 17:30:00 0
Ankara Gölbaşında TOKİ müjdesi

Ankarada Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Kasım ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda dar gelirlileri ev sahibi yapacak olan TOKİ projesinin müjdesini verdi.

ANKARA (İGFA) - Uzun zamandır Toplu Konut İdaresi Başkanlığı nezdinde görüşmeler yürüten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten ilçede konut sahibi olmak için bekleyen binlerce dar gelirliye sosyal konut müjdesi geldi.

Belediye Meclis Toplantısı’nda ilçeye yapılması planlana sosyal konut projesi hakkında bilgi veren Başkan Şimşek, “TOKİ Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirdik ve TOKİ için ayırılan alanlarını gezdik. Proje alanıyla ilgili çalışmalar da tamamlandı ve yer tespiti yapıldı. İki veya üç hafta içerisinde yapım projesi ihaleye açılacak. Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Şimşek, TOKİ tarafından yapılacak olan sosyal konutların Türkiye’ye örnek olacak bir proje olacağını da sözlerine ekledi.


Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!
Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu
HEKTAŞ iddiaları yalanladı HEKTAŞ iddiaları yalanladı
Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor