Anlatılan Isparta ile Gerçek Isparta Çok Farklı Çıktı


Siyaset 1.04.2021 23:02:00 0
Anlatılan Isparta ile Gerçek Isparta Çok Farklı Çıktı

Isparta belediye başkanı  Şükrü başdeğirmen bomba açıklamalarına devam ediyor. 

Görevi devraldıktan sonra beklediğinden çok farklı bir belediyeyle karşılaştığını belirten mevcut belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen önceki dönemlerde Isparta nin en büyük sorunlarından birisi olan trafik yoğunluğunu kaldırmak adına hiç bir işlem yapılmamış.

Bizler  göreve gelir gelmez ilk işimiz şehrin en yoğun kavsaklarindaki orta göbek ve refujleri kaldırmak oldu ve bu sayede daha akışkan bir trafik meydana geldi ve bu uygulamadan sonra bizlere de geri dönüşler çok güzel yansıdı.

Orta refujleri kaldirmamizin ardından şehrin bazı noktalarına yan yol vererek ışıkta beklemeden geçiş üstünlüğü sağladık bu tip küçük işlemler şehrin yoğunluğunu büyük ölçüde azaltti.

Göreve geldikten sonra ki bir diğer girişimimiz ise TOKİ oldu. 5 bin konut sözünü verdik. İlk etapta yapılacak TOKİ'lerin kurası çekildi  ve kısa zamanda inşaatına başlayacağız fakat son 10 senedir TOKİ adına hiçbir adım atılmaması bizleri üzdü.

Bizler gelir gelmez bu işin üzerine yoğunlaştık bir önceki toki yine Ak Parti döneminde merhum Hasan Balaman başkanımızın girişimleriyle  yapılmıştı. Şimdi ise bizlere nasip oldu. Bir diğer husus ise yağmur hatları. Göreve gelmeden önce devamlı dökülen asfaltlardan ve yenilenen yağmur hatlarından bahsediyordu.

Fakat göreve gelince işin aslını gördük ki halbuki birçok yerdeki yağmur hatları yenilenmemiş.

Yusuf Ziya başkanın dediğiyle bizim karşılaştığımız manzaralar ne yazık ki birbirini tutmuyor.


Okul Sporları'nda Bursa İnegöl farkı Okul Sporları'nda Bursa İnegöl farkı
Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri’nin kazananları belli oldu Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri’nin kazananları belli oldu
Özlem Değirmen'den Fashion Week Türkiye’ye damga Özlem Değirmen'den Fashion Week Türkiye’ye damga
Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi
İzmit'te Başkan sözünü tuttu, pamuk şekeri arabasına kavuştu İzmit'te Başkan sözünü tuttu, pamuk şekeri arabasına kavuştu