Antalya - Konya yolunda kar yağışı ulaşımı etkiledi


Gündem 29.12.2019 21:46:00 0
Antalya - Konya yolunda kar yağışı ulaşımı etkiledi

Antalya- Konya yolunun Alacabel mevkisinde, kar yağışı etkili olurken, ulaşımda aksama meydana gelmedi. Adana'nın Kozan ilçesinde de yüksek kesimlere yağan kar nedeniyle, bazı yollar trafiğe kapandı.

Antalya- Konya yolunun geçiş noktasında bulunan Akseki ilçesindeki 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde, dün olduğu gibi bugün de kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığının yaklaşık 20 santimetreyi bulduğu bölgede Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Çalışmaların ardından yoldaki kar temizlenirken, ulaşımda aksama olmadığı belirtildi.

Adana'nın yüksek kesimlerine kar yağdı
Adana'nın Kozan ilçesinin yüksek kesimlerine kar yağdı, bazı yollar trafiğe kapandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin rakımı 1000 metre üzerindeki yerlerde kar yağacağına yönelik yaptığı uyarıların ardından, Kozan ilçesi Göller Yaylası'nda kar yağışı başladı. Görevliler tarafından daha öncede açılan yollar, yoğun kar yağışı nedeniyle yeniden kapandı. Vatandaşlar, yaklaşık 70 ile 80 santimetre arasında kalınlığa ulaşan karı görmek için yüksek kesimlere çıktı. Kar görmek için gelenler, araçlarıyla zaman zaman yolda kalırken, diğer vatandaşlar tarafından yardım edilerek hareket edebildi. Göller Yaylası mevkiinde onlarca elektrik direği devrilirken, bazı yolların kısmen trafiğe kapalı durumda olduğu bildirildi.

Burdur’da rekor ihale: AVM projesi yeni bir dönem başlatıyor 501,5 milyon TL’lik rekor teklifle satılan AVM arazisi, Burdur’u ticaret, turizm ve konutta yeni bir cazibe merkezine dönüştürmeye hazırlanıyor.
ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut Sahada: İş Dünyasıyla Kritik Temaslar ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut, saha çalışmalarını sürdürerek iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi; ziyaretlerde Isparta’nın ticari potansiyeli, otomotiv sektörü ve esnafın beklentileri masaya yatırıldı.
Antalya’da havacılığın kalbi bu lisede atıyor Antalya Aksu’daki Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gerçek uçaklar üzerinde uygulamalı eğitim ve yenilikçi öğrenci projeleriyle Türkiye’nin havacılık alanındaki en iddialı eğitim merkezlerinden biri ola
Gözaltına alınan Böcek'in şoförleri tutuklandı Muhittin Böcek’in iki şoförü, savcılıkta verdikleri ifadenin ardından “rüşvet” iddiasıyla, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Her iki ismin de tutuklandığı öğrenildi.
Özgür Özel’in Antalya Çıkışı “Keşke”lerle Gölgelendi Vatandaşlar ve siyasi gözlemciler, Özel’in partisinin bürokratına bile hesap soramadığını, bu nedenle güvenilirliğinin tartışmalı olduğunu belirtiyor.