Gündem

Gündem Haberleri

Antalya- Alanya Otoyolu müjdesi

Antalya için büyük önem taşıyan Alanya- Antalya Otoyolu Projesinde mutlu sona ulaşıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete yayınlanan kararla birlikte otoyol projesinde süreç başladı.


Gündem 9.03.2022 15:13:00 0
Antalya- Alanya Otoyolu müjdesi

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, AK Parti Hükümetleri boyunca Antalya’nın bir çok alanda olduğu gibi ulaşımda da önemli hizmetler aldığını belirtti. Tarım ve turizmin yanı sıra ulaşım alanında da Antalyamızın Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden olduğunu ifade eden Başkan Taş, “Seçim döneminde sözünü verdiğimiz Antalya- Alanya Otoyolu Projesi’nde süreç Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla birlikte Resmi Gazete'de yayınlanarak tamamlandı. Bu otoyol projesini önemsiyoruz. Tamamlandığında Antalya'mızdan Alanya'mıza kesintisiz ulaşım sağlanacak.

Son yıllarda artan trafik yükünü hafifletecek bir yol olacak. Otoyolumuz 84 kilometre ana yol olmak üzere bağlantı yollarıyla birlikte 122 kilometre uzunluğunda olacak” diye konuştu. Antalya'daki trafik sorunun gün geçtikçe büyüdüğünü belirten Taş, “Birileri gibi söylem değil, proje üretiyoruz. Hükümetimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehrimizde ulaşım yatırımlarına halkımızın rahat etmesi için devam edecek” dedi.

ANTALYALILAR ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya ile ilgili yatırımlara büyük önem verdiğini dile getiren Taş, “Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın Antalya hassasiyetini tüm Antalyalılar biliyor ve görüyor. Bu süreçte ilgi ve alakalarından dolayı başta Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na, projedeki emeklerinden dolayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na ve sürece katkı koyan Antalya AK Parti Milletvekillerimize teşekkür ederim” diye konuştu.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...