ANTALYA 3 BELEDİYE BÜROKRATINA SELİM ŞİMŞEK SORUŞTURMASI


Gündem 19.11.2019 23:50:00 0
ANTALYA 3 BELEDİYE BÜROKRATINA SELİM ŞİMŞEK SORUŞTURMASI

Antalya'da oğlunu,kızını,eşini ve kendisini öldüren Selim Şimşek, Antalya Büyükşehir Belediyesinde 3 bürokrata İŞ ALMAK için 450 bin TL RÜŞVET vermiş. Sonra İş alamayıp batınca intihar ediyor. Selim Şimşek intihar mektubunda CHP'li Antalya Büyükşehir belediyesinde kime rüşvet verdiğini, hangi bürokratların kendisinden rüşvet aldığını tek tek yazıyor.
Ve intiharından Antalya büyükşehir belediyesini sorumlu tutuyor.Normalde aile rezidansta otururan zengin bir aile. 9 ay boyunca oyalanınca ekonomik durumları batıyor.
Sonrası facia.

Düne kadar Ekonomi kötü, insanlar bu yüzden toplu intihar ediyor diyen CHP'liler, İntihar mektubunun ortaya çıkıp, Adamın Antalya belediyesi yüzünden intihar ediyorm sana ihale verecez diye 450 bin TL'mi rüşvet olarak yediler dediği ortaya çıkınca sus pus oldular.

HABERİN DETAYI / BUYRUN OKUYUN

Antalya’da bir rezidansta oturan Selim Şimşek, internetten aldığı siyanürle eşi Sultan Şimşek’i ve çocukları 9 yaşındaki Ceren ile 5 yaşındaki Ali Çınar Şimşek’i zehirledikten sonra intihar etti. 9 aydır işsiz olduğu öğrenilen ve kirasını ödeyemeyecek duruma gelen bilgisayar teknikeri Selim Şimşek, ardında iki sayfalık mektup bıraktı. Bıraktığı mektupta Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bürokrat olarak görev yapan S.A. ile F.P.’nin kendisinden ‘iş verme’ koşulu ile para aldığını, son olarak da yine belediyede çalışan R.A. isimli personelin hesabına para gönderdiğini yazdı.


Selim Şimşek’in yazdığı mektupta şu ifadelere ver verildi: “Bu iki isim dört kişinin ölümünden direk sorumlu olup, bu isimlerin cinayetten yargılanmasını yüce Türk adaletinden talep ediyorum. Benden iş verecekleri vaadiyle 450 bin TL’den fazla para aldılar. Sonrasında ise beni tanımamaya başladılar. Bu ş….. hesap sorulmasını sizlerden rica ediyorum.”

YÜKLÜ MEBLAĞLARDA PARA ALDILAR İDDİASI

Şimşek mektubunda, S.A.’nın talimatıyla belediyede görevli R.A. adlı kişiye 19 bin TL para gönderdiğini ve S.A.’nın kendisinden çok defa yüklü meblağlarda paralar aldığını iddia etti.

Selim Şimşek’in ölümlerinden belediye memurları S.A. ile F.P.’yi sorumlu olduğunu ileri sürmesi üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, intihar mektubunda bahsedilen 3 personele yönelik soruşturma açılması talimatı verdi. Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı, S.A., F.P. ve R.A. hakkında soruşturma başlattı. 3 personelin ifadesi alınacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor