Antalya Anadolu Lisesi’nin “Covid-19 Toprak Terapisi


Yaşam 5.06.2021 21:33:00 0
Antalya Anadolu Lisesi’nin “Covid-19 Toprak Terapisi

Antalya Anadolu Lisesi’nin “Covid-19 Toprak Terapisi” adlı e-Twinnning projesi birçok farklı vilayette bulunan okullar ile birlikte hayata geçirildi. 6 turk ortak okul ve yaklaşık 80 öğrencinin görev aldığı projede, pandemi sürecinin olumsuz etkilerine karşı öğrencilerin  toprakla uğraşarak terapi yapmaları amaçlanıyor.
Antalya Anadolu lisesi Öğretmeni Özlem KÜÇÜKHAZAR SARIŞIN “Projemizin amacı öğrencilerin içinde yaşadıkları çevreyi ve toprağı tanımalarına fırsat sunmak, doğayla barışık kendi ile barışık pozitif gençler olması için rehberlik etmek, öğrencilerin yaşamını toprakla ilişkilendirerek bağ kurmaları ve iş birliği içinde toprağı tanıyarak toprak terapisi ile olumsuz duyguları atıp sağlıklı pozitif farkındalık yaratmak” dedi.
Öğrencilerin toprakla temasını arttırmak, salgının olumsuz etkilerini toprakla uğraşarak atmak, doğa ile barışık bir nesil yetiştirmek ve öğrencilerin Web2 araçlarını öğrenmelerini sağlamaktır.Antalyada  Okulumuz Öğretmeni Özlem KÜÇÜKHAZAR SARIŞIN tarafından yürütülecek olan projenin ilk ay etkinliklerinde öğrenciler okul ve şehir tanıtım videosu çektiler, proje logo ve afişlerini tasarlayarak projenin afiş ve logolarını belirleyerek çalışmalarına başladılar.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı