Antalya Anadolu Lisesi öğrencileri Erasmus+ Projesi kapsaminda Almanyadaydı


Eğitim 29.06.2022 10:23:00 0
Antalya Anadolu Lisesi öğrencileri Erasmus+ Projesi kapsaminda Almanyadaydı

Antalya Anadolu Lisesinin 5 öğrencisi ve okul müdür yardımcısı Fatoş YÜCEDAĞ, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü akreditasyonu ile Erasmus+ K1 okul eğitimi çerçevesinde bir hafta Almanyanın Schwetzingen kentinde eğitim faaliyetlerine katıldı.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü akreditasyonu ile Erasmus+ K1 okul eğitimi alanında Antalya Anadolu Lisesi olarak Almanya'nın Schwetzingen kentinde Carl Theodor Schule okuluyla yapılan öğrenci hareketliliği faaliyetlerinde ülkemizin, ilimizin, il milli eğitim müdürlüğümüzün ve Antalya Anadolu Lisesinin tanıtımı yapıldı. Öğrenciler proje danışmanları Fatoş YÜCEDAĞ rehberliğinde hazırladıkları faaliyet konuları olan sürdürülebilir çevre ve geri dönüşümün önemine ilişkin sunumlar, dijital içerik ve oyunlarla gençlerin eğlenerek öğrenmelerine olanak sağladılar.

  

 

Yurt dışı faaliyetleriyle müdür yardımcımız Fatoş YÜCEDAĞ Avrupa eğitim sisteminde uygulanan başarılı örnekleri yerinde görme fırsatı buldu; yenilikçi yöntemler öğrenerek mesleki anlamda daha donanımlı hale geldi.

Alman akranları ile birlikte derslere katılan öğrencilerimiz, yapılan çeşitli bilim etkinlikleri ve kültürel gezilerle beraber dolu dolu bir hafta geçirdiler. Sertifikalarını alan öğrenciler, dil becerilerini geliştirirken Avrupalı akranları ile beraber kültürel zenginlik açısından çok verimli tecrübeler edinmiş oldular.

 

 

 

 

 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı