ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN BİR ZAM ŞOKU DAHA


Gündem 19.06.2020 02:16:00 0
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN BİR ZAM ŞOKU DAHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ANET şirketi tarafından işletilen 'Tünektepe Teleferik' normalleşme süreci ile tekrar hizmet vermeye başladı. Fakat tarifede yapılan zam dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel tarafından 2017 yılında Antalyalıların hizmetine açılan ve Sarısu'dan Tünektepe zirvesine uzanan teleferik koronavirüs tebbirleri nedeniyle kapatılmıştı.

KİŞİ BAŞI 20 LİRA
Y
erli ve yabancı binlerce vatandaşın kullandığı teleferik yeni normalleşme süreciyle birlikte 16 Haziran'da hizmet vermeye başlarken bilet fiyatlarında yapılan zam şok yarattı. Salgın öncesi kapılarını kapatmadan önce kişi başı 15 lira ve çift kişi 20 lira tarifesi uygulanırken normalleşmeyle birlikte fiyatlarda zam yapıldı. Yeni fiyatlara göre kişi başı 20 lira ücret alınırken, çift kişilere herhangi bir indirim yapılmıyor. Ayrıca sivil, öğrenci ayrımı yapılmazken herkesten aynı ücret alınıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?