Antalya Büyükşehir'de Sürgünler bitsin artık


Gündem 11.03.2020 00:49:00 0
Antalya Büyükşehir

ASMEK eski koordinatörü Aslangiray’ın ölümü Büyükşehir meclisine damga vurdu. AK Parti Aslangiray’ın sürgün ve işten çıkarmaya kalbinin dayanmadığını belirterek, “Sürgünler bitsin” dedi. Başkan Böcek ise ilk kez konuştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde önce sürgün edilen ardından işten çıkarılan ve yaşadıklarından sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Antalya Sanat Eğitim Merkezi (ASMEK) eski koordinatörü Alev Aslangiray'ın ölümü Büyükşehir Meclisi'ne damga vurdu. Aslagangiray'ın ölümünün Meclis'te gündeme gelmesiyle CHP'li Başkan Muhittin Böcek ilk kez konuştu. Böcek, sözleşmeli 389 personel olduğun ve bunlardan 7'sinin sözleşmesinin yenilenmediğini belirterek, personelle tek tek ilgilenmediğini ifade etti.

KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Antalya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleşti. Meclis İblid şehitleri için saygı duruşu yapıp Fatiha okundu. AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladıklarını söyledi. Çetin, "Böyle anlamlı bir günde önce sürgün edilen daha sonra sözleşmesi fesih edilen ASMEK müdürlüğü yapan Alev Aslangiray'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Artık sürgünlerin son bulmasını tekrar dile getiriyoruz" dedi. MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, "Belediye çalışanımız Alev Hanım'a Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.

SİYASETE ALET ETMEYİN
Alev Aslangiray'ın ölümünde sonra Başkan Böcek ilk kez konuştu. Böcek, "Alev Aslangiray kardeşimize Allah'tan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum. 26 yıllık siyasi hayatımda meclislerde şov yapmak buna benzer hiç ahlakım değildir. Biz buna sevinmeyiz. 8 bin 200 çalışanımız varken 2014 yılı sonuna doğru 3 bin kişi bu belediyeden çıkartıldı. Bizimle çalışmayla devam edenlerle herhangi bir sorunu olan hiçbir arkadaşımız yoktur. 13 bin çalışanımız var. Bizde 3-5 bin kişiyi çıkarmasını bilirdik. Bu konu siyasete alet edenlere söylüyorum. Kalp krizi geçirmiş bir kardeşimizi siyasete alet edenleri kınıyorum. Böyle bir şey yoktur. Ben tek tek personelle ilgilenmiyorum, işim değil" ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü