Antalya'da 38 Vaka da İyileşme Görüldü


Gündem 7.04.2020 01:49:00 0
Antalya

Vali, Münir Karaloğlu, şehirde yaşayan covid-19 hastalarından 38'inin tedavisinin tamamlandığı ve evlerine taburcu edildiklerini belirtti. Devamında “7'si tamamen iyileşti, 31'inin de tedavileri tamamlandı ancak son testleri yapılacak" dedi.

Koronavirüs salgınına karşın mücadelede örnek illerden biri olan Antalya'da, Valilik ve İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun salgının yayılmasını önlemek adına aldığı tedbirler sayesinde, Antalya Türkiye'de en az vaka görülen iller arasında yer alıyor. Sağlık Bakanlığı ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu tarafından geçen günlerde yapılan duyuruda koronavirüs nedeniyle Antalya'da 95 vaka, 3 de ölüm olayı yaşandığı açıklanmıştı. Başta Antalya Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi olmak üzere il genelinde toplam 25 pandemi hastanesi belirlenen Antalya'daki koronavirüslü vatandaşların tedavileri devam ediyor.

Antalya'daki vakalarla ilgili bilgi veren Vali Münir Karaloğlu, 38 kişinin tedavisinin tamamlandığını ve evlerine taburcu edildiği müjdesini verdi. Konayla ilgili Vali Karaloğlu, şunları söyledi:

“38 vakamızdan 7'si tamamen iyileşti, 31'inin de takibi şu anda evlerinde devam ediyor. Onlardan da nihai numune alıp, negatifleştiğini daha test etmedik ama onlar da tedavi görüp evlerine çıktılar. Evlerine çıktılar ama negatif sonuçları alınmadı, bugün- yarın onların da negatif sonuçları gelir. Negatif olup olmadıklarıyla ilgili son testleri yapılıyor. Hastanede yatmayı gerektiren bir durumları yok ve ilaç tedavilerine evde devam ediliyor" dedi.

Öğrencilerden kitap fuarına tam not Öğrencilerden kitap fuarına tam not
Büyükşehir, Denizli’yi turizmin kalbinde tanıttı Büyükşehir, Denizli’yi turizmin kalbinde tanıttı
Isparta’da Vali Konağı Halkın Hizmetine Açılıyor Vali Abdullah Erin ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ortak girişimiyle, şehrin gözde noktalarındaki Vali Konağı halka açılıyor. Kafeterya, çay bahçesi ve lokanta hizmetleriyle İsparta’nın sosyal yaşamına değer katacak proje
Keçiören Belediyesi’nden meme kanseri farkındalık eğitimi Keçiören Belediyesi’nden meme kanseri farkındalık eğitimi
Uluslararası Kadın Liderler Zirvesi Çeşme'de yapıldı Uluslararası Kadın Liderler Zirvesi Çeşme'de yapıldı