Antalya'da ASMEK ve AKBEM'in ismi değişiyor


Gündem 7.11.2019 22:37:00 0
Antalya

Konyaaltı İlçesi'nde muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASMEK ve AKBEM'in isimlerinin değişeceğini açıklayarak,  "ASMEK, Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM), AKBEM ise Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) olarak hizmetlerine devam edecek" dedi.

15 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezalı Şahıs Yakalandı Isparta Jandarma’dan Operasyon: 15 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
EĞİRDİR ŞOFÖRLER ODASI’NDA YENİ DÖNEM BAŞLADI Isparta Eğirdir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Ali Öz, mazbatasını alarak resmen görevine başladı.
“Kim Var?” Sanat Oratoryosu Isparta’da büyük beğeni topladı Sanat ve eğitimi buluşturan “Kim Var?” oratoryosu, Isparta’da yoğun katılımla sahnelenirken; müzik, tiyatro ve öğrenci performansları izleyicilerden tam not aldı.
ISUBÜ Ziraat Fakültesi Böcek müzesinde 30 bin böcek örneği sergileniyor Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Böcek Müzesi, 30 bin böcek çeşidiyle bilime katkı sunuyor.
E Koleji Kurucularından Gazeteciler Cemiyeti’ne Anlamlı Ziyaret Isparta’da eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan E Koleji’nin kurucuları Fehmi Gezer, Yavuz Yeni ve Mustafa Kızıltan, Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi’ni ziyaret ederek eğitime verdikleri katkıları bir kez dah