Antalya'da Bisiklet Turu Başladı


Yaşam 21.02.2020 16:12:00 0
Antalya

Uluslararası Bisiklet Birliğinin (UCI) 2.1 kategorisinde bulunan Antalya Bisiklet Turu (Tour of Antalya), 23 ülkeden 29 takım ve 174 sporcunun katılımıyla başladı. Antalya Valiliği öncülüğünde, 'Kadın varsa hayat var' sloganıyla gerçekleştirilen turun 'Antalya-Antalya' etabı, Yat Limanı'ndan start aldı. Yarışmanın startını Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı verdi. Organizasyona bu yıl ilk kez 1 dünya turu 'World Tour' ve 5 kıta takımı 'Continental Team' statüsünde ekip katıldı. Rusya ve Ukrayna milli takımlarının da mücadele ettiği yarışta Türkiye'yi Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Spor Toto Cycling Team ekipleri temsil etti. Teması 'Antalya'nın doğal güzellikleri' olan yarışının dünkü etabında sporcular, 149 kilometre pedal bastı. Etabı, İrail takımınrdan Mihkel Raim kazandı. Yarışlar, 23 Şubat Pazar günü Erdal İnönü Parkı'nda ödül töreniyle sona erecek.

CORENDON'A ÖZEL
Corendon Airlines ile Alman bisiklet takımı Bike Aid 1 yıllık sponsorluk anlaşması da yaparken yönetim kurulu başkanı Yıldıray Karaer, "Bi-ke Aid logomuzu taşıyacak ve ülkemizin tanıtımını yapacak" dedi.

Antalya’da Esnaf Operasyonu: 120’den Fazla Gözaltı Antalya’da, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen esnaf operasyonunda aralarında kooperatif ve oda yöneticilerinin de bulunduğu 121 kişi gözaltına alındı.
Başkan Parlak’tan sanat evlerine anlamlı ziyaret Yusuf Murat Parlak, İstasyon Sanat Evi ve Seramik Sanat Evi’nde kursiyerlerle buluşarak el emeği çalışmalarını inceledi, ilçenin sanata açılan kapısı olan merkezlerle gurur duyduklarını ifade etti.
Batı Akdeniz'e hızlı tren müjdesi İstanbul – Antalya Hızlı Tren Projesi ile Isparta ve Burdur ulaşımda çağ atlıyor. Yeni hat sayesinde Isparta–İstanbul arası 3 saat 30 dakikaya, Isparta–Antalya arası ise sadece 45 dakikaya düşecek; bölge ekonomisi, turizmi ve ticareti yeni bir döneme gir
Isparta’da boşanmalar rekor kırdı Isparta’da boşanmalar zirveye ulaştı: 2025’te 1.109 çift yollarını ayırdı. Uzmanlar, ekonomik ve sosyal koşulların etkili olduğunu vurguluyor.
Kaş’ta Hafız öğrenciler teravih namazlarını kıldırıyor Kaş Müftülüğü’ne bağlı Kınık Mahallesi Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencileri, Ramazan boyunca ilçedeki camilerde teravih namazlarını kıldırıyor, müezzinlik yapıyor ve mukabele programlarına katılıyor. Kurs yöneticileri nezaretinde her gün farklı