Antalya'da Bisiklet Turu Başladı


Yaşam 21.02.2020 16:12:00 0
Antalya

Uluslararası Bisiklet Birliğinin (UCI) 2.1 kategorisinde bulunan Antalya Bisiklet Turu (Tour of Antalya), 23 ülkeden 29 takım ve 174 sporcunun katılımıyla başladı. Antalya Valiliği öncülüğünde, 'Kadın varsa hayat var' sloganıyla gerçekleştirilen turun 'Antalya-Antalya' etabı, Yat Limanı'ndan start aldı. Yarışmanın startını Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı verdi. Organizasyona bu yıl ilk kez 1 dünya turu 'World Tour' ve 5 kıta takımı 'Continental Team' statüsünde ekip katıldı. Rusya ve Ukrayna milli takımlarının da mücadele ettiği yarışta Türkiye'yi Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Spor Toto Cycling Team ekipleri temsil etti. Teması 'Antalya'nın doğal güzellikleri' olan yarışının dünkü etabında sporcular, 149 kilometre pedal bastı. Etabı, İrail takımınrdan Mihkel Raim kazandı. Yarışlar, 23 Şubat Pazar günü Erdal İnönü Parkı'nda ödül töreniyle sona erecek.

CORENDON'A ÖZEL
Corendon Airlines ile Alman bisiklet takımı Bike Aid 1 yıllık sponsorluk anlaşması da yaparken yönetim kurulu başkanı Yıldıray Karaer, "Bi-ke Aid logomuzu taşıyacak ve ülkemizin tanıtımını yapacak" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü