Antalya'da Bisiklet Turu Başladı


Yaşam 21.02.2020 16:12:00 0
Antalya

Uluslararası Bisiklet Birliğinin (UCI) 2.1 kategorisinde bulunan Antalya Bisiklet Turu (Tour of Antalya), 23 ülkeden 29 takım ve 174 sporcunun katılımıyla başladı. Antalya Valiliği öncülüğünde, 'Kadın varsa hayat var' sloganıyla gerçekleştirilen turun 'Antalya-Antalya' etabı, Yat Limanı'ndan start aldı. Yarışmanın startını Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı verdi. Organizasyona bu yıl ilk kez 1 dünya turu 'World Tour' ve 5 kıta takımı 'Continental Team' statüsünde ekip katıldı. Rusya ve Ukrayna milli takımlarının da mücadele ettiği yarışta Türkiye'yi Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Spor Toto Cycling Team ekipleri temsil etti. Teması 'Antalya'nın doğal güzellikleri' olan yarışının dünkü etabında sporcular, 149 kilometre pedal bastı. Etabı, İrail takımınrdan Mihkel Raim kazandı. Yarışlar, 23 Şubat Pazar günü Erdal İnönü Parkı'nda ödül töreniyle sona erecek.

CORENDON'A ÖZEL
Corendon Airlines ile Alman bisiklet takımı Bike Aid 1 yıllık sponsorluk anlaşması da yaparken yönetim kurulu başkanı Yıldıray Karaer, "Bi-ke Aid logomuzu taşıyacak ve ülkemizin tanıtımını yapacak" dedi.

Erdoğan, İsa Yıldırım’a AK Parti rozetini taktı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın rozet töreni, grup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti; Antalya İl Başkanı Ali Çetin, MKYK Üyesi Menderes Türel ve milletvekilleri de törende yer aldı.
İsa Yıldırım’a AK Parti Rozeti Bugün Takılıyor CHP’den ayrılarak bağımsız devam eden Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın AK Parti’ye katılım töreni, ertelendiği şehit acısının ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.
Kar Tanesi Gelinlik Evi'ne Kayseri Talaslılardan yoğun ilgi Kar Tanesi Gelinlik Evi'ne Kayseri Talaslılardan yoğun ilgi
Kocaeli’de atıklar ulaşımda bakiyeye dönüşüyor Kocaeli’de atıklar ulaşımda bakiyeye dönüşüyor
İzmir Bornova'da zeytin dalından sofraya ücretsiz ulaşım İzmir Bornova'da zeytin dalından sofraya ücretsiz ulaşım