Antalya'da denize yüzmeye giden doktor kayboldu


Gündem 9.05.2020 23:04:00 0
Antalya

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde evinden denize girmek üzere çıkan doktor Orhan Bican'dan 2 gündür haber alınamıyor.

Anne ve babasıyla yaşayan 36 yaşındaki doktor Orhan Bican, evden denize gireceğini belirterek ayrıldı.

Kendisinden 2 gündür haber alamayan ailesinin kayıp ihbarı üzerine Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bican'ın denize girdiği öne sürülen Pazarcı Mahallesi'ndeki Kızılin sahilinde arama yaptı.

Aramada Bican'ın kıyafetleri ve eşyaları sahil kenarında bulundu ancak kendisine rastlanmadı.

Alanya Sahil Güvenlik ekiplerinin yarın arama çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Bican'ın bir süre önce eşinden ve çalıştığı Gazipaşa Alanya Havalimanındaki işinden ayrıldığı öğrenildi.

Ormana Gençlik Derneği’nden İbradı Belediyesi’ne Ziyaret Ormana Gençlik Derneği üyeleri, İbradı Belediyesi’ni ziyaret ederek gençlerin beklenti ve projelerini paylaştı. Başkan Hatice Sekmen, gençlere her alanda destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.
Türkiye’de doğal sit alanı 28 bin 907 km²’ye ulaştı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl 1,777 kilometrekarelik alanı daha doğal sit alanı olarak tescilleyerek biyolojik çeşitliliği koruma çalışmalarını sürdürdü.
Uluborlu Sporla Büyüyor Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda yaptığı temasların ardından ilçeye kazandırılan spor yatırımlarında önemli aşamaların tamamlandığını açıkladı.
Atasoy: “Sürecin en sağlıklı değerlendirmesini hukuk yapacaktır” Atabey eski Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Atabey Belediyesi’ne ilişkin kamu zararı iddialarıyla ilgili devam eden dava süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
Hafta sonu yurdun batısı yağışlı geçecek Hafta sonu yurdun batı kesimlerinde yağış beklenirken, diğer bölgelerde parçalı ve az bulutlu hava etkili olacak. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinde seyredecek.