Antalya’da dev operasyon: 14 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda silah ele geçirildi


Asayiş 16.09.2020 00:15:00 0
Antalya’da dev operasyon: 14 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda silah ele geçirildi

Antalya’da 22 ayrı suça karışan silahlı suç şebekesine operasyon yapııldı. Antalya, Yalova ve İstanbul illerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.Yapılan aramalarda çok sayıda silah, mühimmat, senet, metal dedektörü, tüfek ve dijital materyal ele geçirildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Y.T. liderliğinde eğlence mekanlarına yönelik olarak kurşunlama, tehdit, tefecilik ve yağma suçlarını işlediği tespit edilen silahlı suç örgütüne yönelik olarak operasyon düzenlendi.



14 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Antalya, Yalova ve İstanbul illerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda silah, mühimmat, senet, metal dedektörü, tüfek ve dijital materyal ele geçirildi.

SABIKALARI KABARIK
Silahlı suç örgütü ile ilgili yapılan çalışmalarda, şüphelilerin çeşitli suçlardan 20 ayrı olaya karıştıkları, ayrıca Antalya'da yakın zamanda gerçekleşen, medyada geniş yer bulan bir cinayet olayının bu silahlı suç örgütü tarafından gerçekleştirildiği anlaşıldı. Şebekenin tespiti yapılan tüm olaylarda toplamda 22 şahsı mağdur ettiği tespit edildi.

Olaylara karıştıkları tespit edilen 14 şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Isparta’da kadın nüfus erkeklere fark attı Isparta’da 2025 verilerine göre, kadın nüfus erkek nüfusundan fazla olduğu iller arasında açıklandı.
Kılınç’tan Ramazan Etkinlikleri Tepkisi Eğitim-Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullardaki Ramazan etkinlikleri genelgesine karşı çıkan Eğitim-İş ve Eğitim-Sen’e sert tepki göstererek, etkinliklerin gönüllülük esasına dayandığın...
Isparta'da siber suçlara yönelik operasyon İçişleri Bakanlığı, siber suçlarla mücadele kapsamında aralarında Isparta’nın da bulunduğu 28 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 324 şüpheliden 181'inin tutuklandığını duyurdu.
AK Parti Isparta Teşkilatı’ndan Ramazan’da gönül buluşması Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta İl Teşkilatı, teravih namazı sonrası Mimar Sinan Camii avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi.
Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.