ANTALYA'DA ESKİ BAŞKAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ


Siyaset 20.07.2020 23:56:00 0
ANTALYA

Ak Parti Antalya eski İl Kadın Kolları Başkanı Av. Tülay Beşkonak Özçay'a teşekkür plaketi takdimi yapıldı...

Ak Parti Kadın kolları Başkanlığı zamanında yaptığı özverili çalışmaları nedeniyle İl Başkanı İbrahim Ethem Taş tarafından teşekkür plaketi takdim edilen Özçay'a hizmetleri ve emekleri nedeniyle bugüne kadar yaptığı çalışmalar nedeniyle emeklerinin büyük olduğu ifade edildi. Başkan Taş: Haftalık olağan İl Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Önceki dönem kadın kolları Başkanımız Tülay Beşkonak Özçay’a partimize vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. "İfadelerini kullandı.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve beraberindeki heyet, Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin Doğum iznine ilişkin önemli düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sunuldu. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan “Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapıl
Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Artışına Vergi Dopingi Cumhurbaşkanı Kararı ile devreye alınan eşel mobil sistemiyle, bazı petrol ürünlerinin fiyatı artarsa, artış tutarının yüzde 75'ine kadar ÖTV'si indirilecek.
Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.