Gündem

Gündem Haberleri

Antalya'da FETÖ/PDY operasyonu


Gündem 3.03.2020 23:27:00 0
Antalya

Antalya'da FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 5 şüpheli şahsa işlem yapıldı,3 şüpheli serbest bırakılırken, 2 şüpheli şahıs sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün bütünüyle deşifre edilip faaliyetlerinin sonlandırılması, örgüt mensuplarının yakalanarak haklarındaki gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi adına Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve bağlı Dış İlçeler Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliklerince görevlilerince 24 Şubat-01 Mart tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde;

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçu kapsamında toplam (5) şüpheli şahsa işlem yapılmış, (3) şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden serbest bırakılmış, (2) şüpheli şahıs sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda dijital materyaller ve dokümanlar ele geçirilmiştir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak Devletin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütlerinin tüm mensuplarının her türlü illegal faaliyetlerinin deşifre edilebilmesi ve yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir."

Isparta’da Çocukların Güvenliği İçin Şehir Genelinde Sıkı Denetim Isparta’da okul önleri ve yoğun kullanılan alanlarda yapılan geniş kapsamlı asayiş uygulamasında, öğrencilerin güvenliği için servislerden metruk binalara kadar birçok nokta denetlendi. Emniyet, huzur uygulamalarının süreceğini aç
Isparta Memur-Sen’den Kızılay’a ziyaret Memur-Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve beraberindeki heyet, Isparta Kızılay Şubesinin yeni binasını ziyaret etti.
Boubon’un kayıp imparatoru Türkiye’ye dönüyor Burdur’daki Boubon Antik Kenti’nden kaçırılan bronz imparator heykeli, uluslararası iş birliği ve hukuki süreçle Türkiye’ye iade ediliyor.
TSK’ya Birikimini Bağışlayan Arif Yağcı dünyaevine girdi Serik’te nasibi çıkmayınca tüm birikimini TSK’ya bağışlayarak takdir toplayan Arif Yağcı, bu kez evliliğiyle gündeme geldi. Yağcı’nın düğünü ilçede ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Vali Bilgihan’dan Karanlıkdere Kanyonu’na inceleme ziyareti Altınyayla ziyaretleri kapsamında Karanlıkdere Kanyonu’nda incelemelerde bulunan Vali Tülay Baydar Bilgihan, bölgenin turizm potansiyeli ve çevresel sürdürülebilirliğine yönelik çalışmaları değerlendirdi.