Gündem

Gündem Haberleri

Antalya'da FETÖ/PDY operasyonu


Gündem 3.03.2020 23:27:00 0
Antalya

Antalya'da FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 5 şüpheli şahsa işlem yapıldı,3 şüpheli serbest bırakılırken, 2 şüpheli şahıs sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün bütünüyle deşifre edilip faaliyetlerinin sonlandırılması, örgüt mensuplarının yakalanarak haklarındaki gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi adına Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve bağlı Dış İlçeler Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliklerince görevlilerince 24 Şubat-01 Mart tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde;

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçu kapsamında toplam (5) şüpheli şahsa işlem yapılmış, (3) şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden serbest bırakılmış, (2) şüpheli şahıs sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda dijital materyaller ve dokümanlar ele geçirilmiştir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak Devletin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütlerinin tüm mensuplarının her türlü illegal faaliyetlerinin deşifre edilebilmesi ve yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir."

Oyun oynarken tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra hayatını kaybettı Antalya’nın Aksu ilçesinde oyun oynadığı sırada su tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra Berhu, ekiplerin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
Ali Çetin Kumluca’daki Çalışmaları Yerinde İnceledi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve beraberindeki heyet sahada inceleme yaptı.
Isparta 32 Spor 3 Puanla Dönüyor TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isbaş Isparta 32 Spor Muş deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetten sonra bu hafta yeniden deplasmanda puan aradı ve o puanı Ziya Alkurt’un 2 golü ile almayı başardı.
Ali İhsan Yavuz Antalya’da teşkilatla buluştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta’da su sorununu kalıcı olarak çözüyoruz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdğeirmen, belediye bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeline yönelik düzenlediği yemek programında ken