Turizm

Turizm Haberleri

Antalya'da Gizli bir şelale


Turizm 8.06.2020 01:08:00 0
Antalya

Antalya’nın Aksu ilçesinde ormanlık alanın içindeki gizli cennet olarak adlandırılan Kocaçay Şelalesi görenleri hayran bıraktırıyor. Şelale son dönemlerde yerli ve yabancı kampçıların da uğrak adresi haline geldi

Antalya'nın Aksu ilçesinde bulunan ormanın içindeki gizli cennet olarak adlandırılan Kocaçay Şelalesi görenleri hayran bıraktırıyor. Bölge halkı dışında pek bilinmeyen şelale son dönemlerde kampçılar ve gezi severlerin uğrak adresi haline gelirken, manzara karşısında ziyaretçiler büyüleniyor. Karaöz Mahallesi'ndeki ormanlık alanın içinde gizlenen Kocaçay Şelalesi'nin tanınırlığı sosyal medyada yayılan fotoğraflarla arttı.

SAHİLE ALTERNATİF
Sahil turizmine alternatif olarak son dönemlerde ilgi gören doğa turizmi nedeniyle ziyaretçilerin özellikle hafta sonları ilgi gösterdikleri şelalenin soğuk sularında insanlar serinliyor. Kampçıların çadır kurdukları, ailelerin ise hafta sonları vakit geçirmek için piknik ve mangal yaptığı bölge ayrıca fotoğraf severlerinde adresine haline geldi.

BUZ GİBİ SERİNLİK
Şelalenin soğuk sularına kendilerini bırakan vatandaşlar büyük keyif yaşarken, gençler ise şelaleye tırmanarak yüksek bölgelerden suya atlıyor. Bölge halkının 'gizli cennet' olarak adlandırdığı şelale, çok fazla kişi tarafından keşfedilmemiş olması nedeniyle turizme kazandırılması bekleniyor. Bölge buz gibi havası ile dikkat çekiyor.

Eski eş anlattı: Boşanmak için 2 milyon dolar teslim aldım Zeynep Kerimoğlu’nun ifadesine göre Gökhan Böcek, boşanma protokolü öncesi 2 milyon doları avukatlık ofisine çantalarla getirdi. İddialar iddianameye girdi.
AK Parti Burdur'dan esnaf odalarına 'Hayırlı Olsun' ziyareti Burdur’da AK Parti teşkilatı, güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarını ziyaret etti.
Antalya’da Park Halindeki Minibüste Şüpheli Ölüm Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yol kenarında park halinde bulunan kiralık minibüste 54 yaşındaki Kenan Yıldırım ölü bulundu; ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.
Toroslar’da Kış sertleşti: Yollar yeniden Kar altında Daha önce 1,5 metrelik karın eridiği Alanya–Taşkent hattında bu kez 1 metre güncel kar örtüsü oluştu. Son yağışlarla Toroslar’daki toplam kar miktarı 3 metreye yaklaştı.
Gökhan Böcek’in Eşinden Şok İddialar: “Kandırıldım” Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında hazırlanan iddianamede; aile içi WhatsApp yazışmaları, ses kayıtları ve MASAK raporları delil olarak yer aldı. Gökhan Böcek’in eşi Zuhal Böcek’in “kandır