Turizm

Turizm Haberleri

Antalya'da Gizli bir şelale


Turizm 8.06.2020 01:08:00 0
Antalya

Antalya’nın Aksu ilçesinde ormanlık alanın içindeki gizli cennet olarak adlandırılan Kocaçay Şelalesi görenleri hayran bıraktırıyor. Şelale son dönemlerde yerli ve yabancı kampçıların da uğrak adresi haline geldi

Antalya'nın Aksu ilçesinde bulunan ormanın içindeki gizli cennet olarak adlandırılan Kocaçay Şelalesi görenleri hayran bıraktırıyor. Bölge halkı dışında pek bilinmeyen şelale son dönemlerde kampçılar ve gezi severlerin uğrak adresi haline gelirken, manzara karşısında ziyaretçiler büyüleniyor. Karaöz Mahallesi'ndeki ormanlık alanın içinde gizlenen Kocaçay Şelalesi'nin tanınırlığı sosyal medyada yayılan fotoğraflarla arttı.

SAHİLE ALTERNATİF
Sahil turizmine alternatif olarak son dönemlerde ilgi gören doğa turizmi nedeniyle ziyaretçilerin özellikle hafta sonları ilgi gösterdikleri şelalenin soğuk sularında insanlar serinliyor. Kampçıların çadır kurdukları, ailelerin ise hafta sonları vakit geçirmek için piknik ve mangal yaptığı bölge ayrıca fotoğraf severlerinde adresine haline geldi.

BUZ GİBİ SERİNLİK
Şelalenin soğuk sularına kendilerini bırakan vatandaşlar büyük keyif yaşarken, gençler ise şelaleye tırmanarak yüksek bölgelerden suya atlıyor. Bölge halkının 'gizli cennet' olarak adlandırdığı şelale, çok fazla kişi tarafından keşfedilmemiş olması nedeniyle turizme kazandırılması bekleniyor. Bölge buz gibi havası ile dikkat çekiyor.

Kırmızı et üretimini artıracak proje sonuç vermeye başladı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi” kapsamında temmuz ayından itibaren sıralamaya giren üreticilere hayvan teslimatlarının başladığını açıkladı.
Boş kalan hac kontenjanları için ek başvuru süresi tanındı 2026 yılı hac kesin kayıt sürecinde boş kalan kontenjanlar için ek başvuru hakkı verildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, boş kontenjanlar için 11-18 Aralık tarihleri arasında ek kayıt yapılabilec
Kemer’de İnsan Hakları için fidanlar dikildi” Başkan Asan, İnsan Hakları Günü'nde geleceğe nefes olacak fidanları toprakla buluşturdu.
Art arda yaşanan köpek ölümleri sonrası muhtardan tepki Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki bir köyde art arda yaşanan köpek ölümleri sonrası köy muhtarı böyle tepki gösterdi.
“Veli Gök’ün projeleri yol gösteriyor” İklim Krizi Tarımı Değiştiriyor: Veli Gök’ün Vizyonu ve Tepeli Köyü’nün Örnek Adımı Bölgeye Yol Gösteriyor