Turizm

Turizm Haberleri

Antalya'da Gizli bir şelale


Turizm 8.06.2020 01:08:00 0
Antalya

Antalya’nın Aksu ilçesinde ormanlık alanın içindeki gizli cennet olarak adlandırılan Kocaçay Şelalesi görenleri hayran bıraktırıyor. Şelale son dönemlerde yerli ve yabancı kampçıların da uğrak adresi haline geldi

Antalya'nın Aksu ilçesinde bulunan ormanın içindeki gizli cennet olarak adlandırılan Kocaçay Şelalesi görenleri hayran bıraktırıyor. Bölge halkı dışında pek bilinmeyen şelale son dönemlerde kampçılar ve gezi severlerin uğrak adresi haline gelirken, manzara karşısında ziyaretçiler büyüleniyor. Karaöz Mahallesi'ndeki ormanlık alanın içinde gizlenen Kocaçay Şelalesi'nin tanınırlığı sosyal medyada yayılan fotoğraflarla arttı.

SAHİLE ALTERNATİF
Sahil turizmine alternatif olarak son dönemlerde ilgi gören doğa turizmi nedeniyle ziyaretçilerin özellikle hafta sonları ilgi gösterdikleri şelalenin soğuk sularında insanlar serinliyor. Kampçıların çadır kurdukları, ailelerin ise hafta sonları vakit geçirmek için piknik ve mangal yaptığı bölge ayrıca fotoğraf severlerinde adresine haline geldi.

BUZ GİBİ SERİNLİK
Şelalenin soğuk sularına kendilerini bırakan vatandaşlar büyük keyif yaşarken, gençler ise şelaleye tırmanarak yüksek bölgelerden suya atlıyor. Bölge halkının 'gizli cennet' olarak adlandırdığı şelale, çok fazla kişi tarafından keşfedilmemiş olması nedeniyle turizme kazandırılması bekleniyor. Bölge buz gibi havası ile dikkat çekiyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma
Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı? Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı?
Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!