Antalya'da halı mağazasının yüzde 70'lik indirimi yoğunluğa neden oldu


Yaşam 9.12.2019 20:51:00 0
Antalya

Fidan halıcılık firmasının piyasaları rahatlatmak nedeniyle başlattığı ucuzluk kampanyasına büyük ilgi duyuluyor. yüzde 70'lik indirim ile Antalya'daki mağazasında bugünde yoğunluk yaşandı.

Muratpaşa ilçesinde bulunan bir mağazada, halı ve yorganlarda yüzde 70'lik indirim uygulanacağı açıklanınca, mağaza kapısında uzun kuyruk oluştu.

Vatandaşların, halı ve yorgan çeşitlerinden alabilmek için büyük bir çaba içerisine girdikleri görüldü.

Mağaza sahibi Mehmet Fidan, yaptığı açıklamada, Gaziantep'te bulunan fabrika depolarına su bastığı için mağazalarındaki ürünleri bitirmek için indirim yaptıklarını söyledi.


Halı ve yorgan alanlara paspas hediye ettiklerini ve vatandaşlardan büyük ilgi gördüklerini dile getiren Fidan, indirimlerin ileriki günlerde de devam edeceğini bildirdi.

Haksız fiyat artışlarına karşı sıkı denetim uyarısı 2026 yılı için net 28.075 TL olarak açıklanan asgari ücretin ardından, Ticaret Bakanlığı haksız fiyat artışlarına karşı sert bir açıklamada bulundu.
Zindan Mağarası Kapılarını Kış Sezonu İçin Kapattı Aksu Kaymakamlığı’ndan "Hava Koşulları" Nedeniyle Kapatma Kararı
Galerici esnafıyla ortak akıl buluşması Faruk Daşdöner, Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sektörün sorunları ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Batı Akdeniz ihracatının yıldızları ödüllerini aldı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği “İhracatın Yıldızları” töreninde, Antalya, Burdur ve Isparta’dan en fazla ihracat yapan 61 firma, 25 farklı kategoride ödüllendirildi.
Türkiye’nin ham çelik üretimi arttı Küresel ham çelik üretimi kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 azalarak 140,1 milyon tona gerilerken, Türkiye’nin ham çelik üretimi yüzde 10 artışla 3,3 milyon tona yükseldi.