Antalya'da halı mağazasının yüzde 70'lik indirimi yoğunluğa neden oldu


Yaşam 9.12.2019 20:51:00 0
Antalya

Fidan halıcılık firmasının piyasaları rahatlatmak nedeniyle başlattığı ucuzluk kampanyasına büyük ilgi duyuluyor. yüzde 70'lik indirim ile Antalya'daki mağazasında bugünde yoğunluk yaşandı.

Muratpaşa ilçesinde bulunan bir mağazada, halı ve yorganlarda yüzde 70'lik indirim uygulanacağı açıklanınca, mağaza kapısında uzun kuyruk oluştu.

Vatandaşların, halı ve yorgan çeşitlerinden alabilmek için büyük bir çaba içerisine girdikleri görüldü.

Mağaza sahibi Mehmet Fidan, yaptığı açıklamada, Gaziantep'te bulunan fabrika depolarına su bastığı için mağazalarındaki ürünleri bitirmek için indirim yaptıklarını söyledi.


Halı ve yorgan alanlara paspas hediye ettiklerini ve vatandaşlardan büyük ilgi gördüklerini dile getiren Fidan, indirimlerin ileriki günlerde de devam edeceğini bildirdi.

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede: Binlerce personel sahada Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
AK Parti Antalya’da Bayramlaşma Programına Yoğun İlgi AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında Ali Çetin ev sahipliğinde partililer buluştu; Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Nuri Ersoy aracılığıyla telefonla katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı
Atabey’de Hizmetin Adresi Ankara mı? Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan’ın “eser siyaseti” vurgusuyla duyurduğu Gençlik Merkezi projesi, yerel katkıdan çok merkezi desteklerle hayata geçirilmesi nedeniyle tartışma konusu oldu.