Antalya'da Jandarma yorulan çiftçinin tarlasını sürdü


Yaşam 5.04.2020 18:16:00 0
Antalya

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekibi, tarlasında çalışırken yorulduğunu fark ettikleri çiftçinin tarlasını sürmesine yardım etti.

Sorgun Mahallesi Titreyengöl mevkisinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında devriye görevi yapan jandarma ekibi, bir çiftçinin traktörüyle tarlasını sürdüğünü fark etti.

Askerler, yaşının büyük olduğunu tahmin ettikleri çiftçiyi evinde kalması yönünde uyarmak için yanına gitti.

Yaşının 58 olduğunu ve herhangi bir kronik rahatsızlığının bulunmadığını belirten çiftçi Mehmet Şeker ise ekiplere "Çok yoruldum zaten. Eskisi kadar çalışamıyorum. Bırakacağım." dedi.

Bunun üzerine jandarmalar traktöre binerek 15 dönümlük arazinin kalan bölümünü sürdü.

Sosyal medyada jandarma ekibinin traktörle tarlayı sürdüğü anları gösteren görüntüler büyük ilgi gördü.

Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, jandarma erlerinden birinin, "Yorulduysan sen biraz dinlen. Ben traktör kullanmasını biliyorum. Tarlanı sürerim. Sen de bir an önce evine gidersin." sözleri üzerine duygulandığını söyledi.

Jandarma ekibine teşekkür eden Şeker, "Sağ olsunlar tarlamı sürdüler. Çok mutlu oldum. Allah kendilerinden razı olsun." dedi.

Jandarma yorulan çiftçinin tarlasını sürdü

Kaş’ta Tapu Skandalı: Bakanın Kayıtları İzinsiz Sorgulandı Antalya’nın Kaş ilçesinde görevli tapu teknikeri Diyar Akdağ, Adalet Bakanı’na ait tapu kayıtlarını bir kişinin ısrarıyla sorguladığını itiraf etti. Şüpheli, “Kullanıldığımı sonradan anladım” dedi.
TİMBİR Başkanvekili Cüneyd Altıparmak’tan sosyal medya şirketlerine tebligat önerisi Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkanvekili ve Star gazetesi yazarı Cüneyd Altıparmak, sosyal medya şirketlerine yönelik yeni bir tebligat sistemi öngören yasa teklifi taslağını kamuoyuyla paylaştı.
Jandarmanın ‘dur’ ihtarına uymayan sürücüye 425 bin TL ceza Alanya ilçesinde jandarmanın “dur” ihtarına uymayarak kaçan sürücü, kısa süren takibin ardından yakalandı. Sürücüye toplam 425 bin lira ceza kesildi.
Serik emniyetine 5 yeni araç takviyesi Serik’te İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilen 5 araç, düzenlenen törenle hizmete alınarak asayiş çalışmalarına güç kattı.
Antalya Hali’nden 64 ülkeye dev ihracat Antalya Toptancı Hali’nden günlük 3 bin ton yaş sebze ve meyve sevk edilirken, ürünler 64 ülkeye ulaşıyor; sistem 15 bin kişiye istihdam sağlıyor.