Antalya’da Kayınpederini Kazada Kaybeden Gelin Feryat Etti


Gündem 10.09.2019 00:18:00 0
Antalya’da Kayınpederini Kazada Kaybeden Gelin Feryat Etti

Kayınpederinin arkasından 'Sen benim tek arkadaşım, tek dostumdun' diye gözyaşı döktü. Antalya'da küçükbaş hayvanlarını otlatırken dinlenmek için kaldırım taşına oturan Mustafa İpek (66), bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kayınpederinin cansız bedenine sarılan Arzu İpek,

Sen benim tek arkadaşım, tek dostumdun. Ben sensiz ne yaparım diye gözyaşı döktü.

Kaza, saat 07.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kardeş Kentler Bulvarı'nda meydana geldi. Caddenin sağ tarafındaki otluk alanda küçükbaş hayvanlarını otlatan Mustafa İpek'e, dinlenmek için oturduğu kaldırım taşında 07 VS 403 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otluk alana sıçrayan İpek, olay yerinde yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü ise otomobille kaçtı.

Gelinin Feryadı

İpek'in olay yerine gelen çocukları ve yakınları cenazenin başında uzun süre gözyaşı döktü. Eşinin babasının yerde yatan cansız bedenine sarılan Arzu İpek, Sen benim tek arkadaşım, tek dostumdun. Ben sensiz ne yaparım diye gözyaşı döktü.

Besicilikle uğraşan 12 çocuk babası İpek'in cenazesinin üzerine sıcaktan etkilenmemesi için şemsiye açıldı. Yaklaşık iki saat boyunca Antalya Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracının olay yerine gelmemesi üzerine İpek'in yakınları tepki gösterdi.

Olay yerinden kaçan aracın sürücüsünün bulunması için çalışma başlatıldı.

Ankara’da Anlamlı Ödül; Kritik ham maddelerde milli atılım Ankara Üniversitesi Teknokent A.Ş. ve Anadolu Kimya Kozmetik Estetik A.Ş. iş birliği ile gerçekleştirilen Ar-Ge Projelerinin ve yatırımların lansmanı geniş bir katılımla Ankara’da yapıldı.
Kepez’de kadınlara özel bisiklet eğitimi Kepez Belediyesi’nin “Hayalini, Sürmeye Başla!” mottosuyla hayata geçirdiği kadınlara özel bisiklet eğitimlerinde yeni dönem başvuruları başladı. Eğitimlere katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 5 Aralık Cuma olarak belirlen
Karagöz'den "Terörsüz Türkiye" vurgusu Antalya’da sivil toplum ile siyasi temsilcileri ortak bir platformda buluşturan Sivil Düşünce Derneği, bu hafta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Ejder Karagöz’ü ağırladı.
Başkan Çetin: AK Parti Ailesi Büyümeye Devam Ediyor AK Parti’nin istişare kültürünü öne çıkaran Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, yeni katılımlarla güçlendi.
Antalya Limanı’nın derinliği artırılacak ve ekipmanlar yenilenecek BAİB’in düzenlediği toplantıda ihracatçılar, Antalya Limanı’ndaki yüksek maliyet ve altyapı sorunlarını liman yönetimiyle masaya yatırdı. Q Terminals Antalya, derinlik artırımı ve altyapı yatırımlarıyla limanı güçlendirme sözü ver