Antalya'da Mahalli Sulak Alanlar Komisyonu Toplantısı Yapıldı


Gündem 13.12.2019 20:44:00 0
Antalya

Antalya İlinde Ulusal Öneme Haiz tek sulak alan olan Avlan Gölü ile ilgili 2019 yılı değerlendirmeleri yapılmak üzere Mahalli Sulak Alan Toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Vali Yardımcısı Tayyar ŞAŞMAZ başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2 Şubat Dünya Sulak Alanlar Günü programı hazırlanarak bu önemli günün öğrencilerin ve halkın katılımıyla Avlan Gölü kenarında çeşitli etkinliklerle kutlanmasına karar verildi.

Bayram Özçelik’ten Burdur yatırımlarına kapsamlı açıklama Bayram Özçelik, açıklama gereği duyulmuştur diyerek Burdur’a yapılan yatırım ve hizmetleri sıraladı.
Isparta ve Burdur – Antalya arası 45 dakikaya düşüyor: Hızlı tren projesi bölgeyi dönüştürecek İstanbul – Antalya Hızlı Tren Projesi ile Isparta ve Burdur ulaşımda çağ atlıyor. Yeni hat sayesinde Isparta–İstanbul arası 3 saat 30 dakikaya, Isparta–Antalya arası ise sadece 45 dakikaya düşecek; bölge ekonomisi, turizmi ve tica
Isparta Aliköy'de cemevin temel atma töreni gerçekleşti Aliköyü Bektaşi Alevi Ehlibeyt derneği tarafından yapımına başlanan cemevi için bugün tören düzenlendi.
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği Alanya Aksaraylılar Platformu, 1 Mart 2026 tarihinde Alanya Öğretmenevi’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Aksaraylı hemşerilerini ve davetli misafirlerini bir araya getirdi.
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.