Antalya'da Mahalli Sulak Alanlar Komisyonu Toplantısı Yapıldı


Gündem 13.12.2019 20:44:00 0
Antalya

Antalya İlinde Ulusal Öneme Haiz tek sulak alan olan Avlan Gölü ile ilgili 2019 yılı değerlendirmeleri yapılmak üzere Mahalli Sulak Alan Toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Vali Yardımcısı Tayyar ŞAŞMAZ başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2 Şubat Dünya Sulak Alanlar Günü programı hazırlanarak bu önemli günün öğrencilerin ve halkın katılımıyla Avlan Gölü kenarında çeşitli etkinliklerle kutlanmasına karar verildi.

Vali Erin: Yağış sonrası barınakları inceledi Isparta Valisi Abdullah Erin, aşırı yağışların ardından Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yürütülen iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, özveriyle görev yapan personele teşekkür etti.
Hoyran’da Acı Son: Balık Tutarken Hayatını Kaybetti Isparta Eğirdir Gölü’nde balık tutmak için tekneyle açılan 64 yaşındaki Tevfik Elmas, dengesini kaybederek suya düştü. Ekiplerin çalışması sonucu Elmas’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Vali Hulusi Şahin Kriz Masasında: Antalya’da Sel Seferberliği Yoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya’da taşkın riskine karşı tüm kurumlar alarma geçti.
SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI Sena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h