Antalya'da MİT destekli uyuşturucu operasyonu

Aksu'da jandarma ekipleri tarafından Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda, turistik işletmelerde piyasaya sürülmek istenen 5 kilogram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı.


Asayiş 28.09.2022 21:29:00 0
Antalya

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgelerinde uyuşturucu madde ticaretini engellemek için çalışmalarını sürdürdü. Jandarma ekipleri, MİT görevlilerinin de desteğiyle, Hakkari'den Antalya'ya getirilen uyuşturucu maddenin, T.A., K.Y., M.M.B., O.B. ve M.T.A. tarafından turistik işletmelerde piyasaya sürüleceğini tespit etti.

Aksu ilçesinin Mandırlar Mahallesi'nde bir depoya düzenlenen operasyonda sanayi tipi bir kazanın içinde sırt çantasına gizlenen ayrı ayrı poşetlenmiş 5 kilogram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Depoda yapılan aramada ayrıca 3 hassas terazi, yarı otomatik av tüfeği, 37 av tüfeği fişeği ve 6 cep telefonu bulundu. Şüpheliler T.A., K.Y., M.M.B., O.B. ve M.T.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor