Antalya'da Otobüs şoförü, aracına asılan patenci çocuğu dövdü


Gündem 21.11.2019 01:16:00 0
Antalya

Antalya'da şehir içi yolcu otobüsü şoförü, araca patenle tutunan 3 çocuktan yakaladığı birini dövdü. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kepez ilçesi Dokuma Ulus Mahallesi'ndeki olay, dün öğleden sonra yaşandı. Mehmet Akif Caddesi'nde seyreden özel halk otobüsünün arkasına, yaşları 10 ile 12 arasından değişen patenli 3 çocuk tutundu. Bir süre bu şekilde seyreden çocukları fark eden otobüs şoförü, aracı yol kenarına park etti. Adı açıklanmayan şoför, hızla aracından inerek çocukların üzerine yürüdü. Çocuklardan birine tokat atıp yere düşüren şoför, şiddet uygulamaya devam etti. Çocuğu sağ kolundan havaya kaldıran şoför, ardından yere yatırıp yeniden yumruk attı. Çevredeki esnafın tepkisi üzerine şoför, çocuğu eliyle kaldırıp savurdu. Şoför, kendisine müdahale etmek isteyen çevredekilere de hakaret etti.

Isparta Belediyesi personel buluşmalarının final programı gerçekleştirildi Başkan Başdeğirmen: “Özveri ile gece gündüz çalışan ve her canlıya dokunan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”
Kuvvetli fırtına ve sağanak alarmı; Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde kuvvetli yağış ve 90 km/saat hıza ulaşacak fırtına için saat vererek uyardı.
Okullar için 81 ile resmi yazı gönderildi Milli Eğitim Bakanlığı, ramazan ayı boyunca öğrencilerin paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma bilincini güçlendirmek amacıyla 81 ile yazı gönderdi.
Antalya’da Dere ve Irmaklar Taştı Meteoroloji’nin saat verdiği sağanak Antalya'yı vurdu. Antalya’da dere ve barajlar taştı, metrekareye 51,4 kilogram yağış düştü. Yetkililer özellikle 22.00’den sonra sel, su baskını ve hortum riskine karşı uyardı.
Doğa Koruma’da Bayrak Değişimi! Yeni Müdür Göreve Başladı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Av ve Yaban Hayatı Daire Başkanlığı’na atanan Mahmut Temel’in ardından, Bölge Müdürü olarak Hakan Mumcuoğlu göreve başladı.