Antalya'da, piyasaya sahte gıda ve temizlik ürünü sürmeye çalışan 2 zanlı yakalandı


Asayiş 1.04.2020 00:30:00 0
Antalya

Antalya'da, piyasaya sahte gıda ve temizlik ürünü sürmeye çalışan 2 zanlı yakalandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'ndeki metruk bir gecekondu ile önünde bulunan kamyonete operasyon düzenledi.

Ekiplerin yaptığı aramada, ünlü markaların taklidi 1 ton 514 kilogram sahte toz deterjan, 160 litre sahte şampuan, üzerinde üretim yeri ve seri numarası bulunmayan beyaz şeffaf poşet içerisinde bin 300 maske, 83 boş deterjan paketi, ambalaj poşetlerinin ağzını yapıştırmak için kullanılan 2 makine, tartı, üzerinde çeşitli çay markalarının bulunduğu rulo halinde 805 bandrol ile ürünlere yapıştırmak için hazırlanan 14 çıkartma bulundu.

Olayla ilgili, şüpheliler İ.H. ve H.R.D. hakkında, "Kişilerin hayat ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapma veya satma" ile "Sınai Mülkiyet Kanunu'na Muhalefet" suçlarından adli işlem başlatıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü