Antalya'da, piyasaya sahte gıda ve temizlik ürünü sürmeye çalışan 2 zanlı yakalandı


Asayiş 1.04.2020 00:30:00 0
Antalya

Antalya'da, piyasaya sahte gıda ve temizlik ürünü sürmeye çalışan 2 zanlı yakalandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'ndeki metruk bir gecekondu ile önünde bulunan kamyonete operasyon düzenledi.

Ekiplerin yaptığı aramada, ünlü markaların taklidi 1 ton 514 kilogram sahte toz deterjan, 160 litre sahte şampuan, üzerinde üretim yeri ve seri numarası bulunmayan beyaz şeffaf poşet içerisinde bin 300 maske, 83 boş deterjan paketi, ambalaj poşetlerinin ağzını yapıştırmak için kullanılan 2 makine, tartı, üzerinde çeşitli çay markalarının bulunduğu rulo halinde 805 bandrol ile ürünlere yapıştırmak için hazırlanan 14 çıkartma bulundu.

Olayla ilgili, şüpheliler İ.H. ve H.R.D. hakkında, "Kişilerin hayat ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapma veya satma" ile "Sınai Mülkiyet Kanunu'na Muhalefet" suçlarından adli işlem başlatıldı.

İbradı’ya TOKİ’den 50 konut Antalya İbradı’da TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 50 konut hak sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Bakan Murat Kurum’a teşekkür etti.
FETÖ’ye yönelik 34 ilde operasyon: 77 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik jandarma ekiplerince son iki haftada 34 ilde düzenlenen operasyonlarda 77 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Burdur’da miniklere trafik güvenliği eğitimi Burdur'da 220 öğrenciye mobil parkurda trafik güvenliği eğitimi verildi
Akseki’de coğrafi işaretli ürünler tanıtımına teşekkür belgeleri Akseki’de Coğrafi İşaretli Ürünler Seferberliği kapsamında düzenlenen tanıtım programına katkı sunan kurum ve çalışanlara, Kaymakam Yusuf Ilıca tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
CHP’li Halıcı’dan dereboğazı yolu tepkisi: “Bu yol artık vaat değil, utanç dosyasıdır” CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Dereboğazı Yolu için yıllardır tekrarlanan vaatlere tepki göstererek, “Isparta artık söz değil, net takvim ve bitmiş yol istiyor” dedi.