Antalya'da taksiciyi hedef alan kurşunlardan biri karpuza isabet etti!

Taksi şoförü tartıştığı kişinin silahlı saldırısına karşı kendisini duba ile savundu. Kurşunlardan biri manavdaki karpuza isabet ederken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. İş yerinin kapalı olması ise olası bir başka yaralanmayı önledi.


Gündem 31.05.2021 01:40:00 0
Antalya

Olay, Muratpaşa ilçesi Kızılsaay Mahallesi Güllük Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Vatandaşların cep telefonuna kamerasına yansıyan görüntüde, bir şahsın önce ticari taksi içerisinde bulunan kadınla ardından ticari taksi sürücüsü ile tartışmaya başlıyor.

Olayın yaşandığı yer

Yaşanan tartışma sonrasında şahıs, belinden çıkardığı tabanca ile ticari taksi sürücüsünün üzerine 4 el kurşun sıkıyor. Aldığı kurşun darbeleriyle yaralanan ticari taksi sürücüsü ise şahsın dikkatini dağıtmak için yolda bulduğu dubayı üzerine doğru attı. Dikkati dağılan şahıs, ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.


Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö
Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla
SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM! SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM!
TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret