Antalya'da temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri aralıksız sürüyor


Sağlık 14.03.2020 23:04:00 0
Antalya

Antalya'da, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında Aspendos Antik Tiyatrosu'nda dezenfeksiyon işlemi yapıldı.

Serik Belediyesi ekipleri, her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Aspendos Antik Tiyatrosu'nda dezenfekte işlemi yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki resmi kurum, kuruluşlar, stadyum ve vatandaşın yoğun kullandığı ortak alanlarda ilaçlama çalışmalarını sürdürdü.

Muratpaşa Belediyesi, kamusal alanlarda başlattığı ilaçlama ve dezenfekte işlemlerine devam etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hijyen ekibi, her gün yüzlerce kişinin giriş çıkış yaptığı belediye ana hizmet binasını dezenfekte etti.

Başta nikah salonu olmak üzere belediye kültür salonu, sergi alanları ve fuaye temizlenirken, halkın kullanımına açık birçok yer de ilaçlandı.

Haksız fiyat artışlarına karşı sıkı denetim uyarısı 2026 yılı için net 28.075 TL olarak açıklanan asgari ücretin ardından, Ticaret Bakanlığı haksız fiyat artışlarına karşı sert bir açıklamada bulundu.
Zindan Mağarası Kapılarını Kış Sezonu İçin Kapattı Aksu Kaymakamlığı’ndan "Hava Koşulları" Nedeniyle Kapatma Kararı
Galerici esnafıyla ortak akıl buluşması Faruk Daşdöner, Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sektörün sorunları ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Batı Akdeniz ihracatının yıldızları ödüllerini aldı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği “İhracatın Yıldızları” töreninde, Antalya, Burdur ve Isparta’dan en fazla ihracat yapan 61 firma, 25 farklı kategoride ödüllendirildi.
Türkiye’nin ham çelik üretimi arttı Küresel ham çelik üretimi kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 azalarak 140,1 milyon tona gerilerken, Türkiye’nin ham çelik üretimi yüzde 10 artışla 3,3 milyon tona yükseldi.