Antalya'da Turuncu bayrak başvurusu başladı


Gündem 15.03.2020 11:03:00 0
Antalya

Antalya'nın Alanya Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 17'ncisi gerçekleşecek Turuncu Bayraklı Hijyenik İşletme Projesi'nin başvuru ve değerlendirme süreci başladı. Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik personelleri tarafından yapılan denetimler sonucunda hijyenik kriterlere uygunluğu belirlenen işletmelerin turuncu bayrakla ödüllendirildiği proje 17'nci yılında gıda güvenliğinin geliştirilmesi amacıyla devam ediyor. Prestij ve kalitenin de göstergesi olarak kabul edilen Turuncu Bayrak sayesinde işletmeler, sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu müşterilerine ilan edebilme fırsatı yakalıyor. Turuncu Bayrak yarışmasına başvurular 10 Nisan'a kadar devam edecek.

COP31 iklim zirvesi’nin kalbi Antalya’da atacak Bakan Murat Kurum, COP31 İklim Zirvesi’nin Antalya’da yapılacağını açıklarken, sosyal konut projesi kapsamında 13 bin 213 yuvayla bugünün kazananının Antalya olduğunu duyurdu.
Sulama havuzu 12 yaşındaki çocuğa mezar oldu Antalya Korkuteli ilçesi Bayat Mahallesi’nde Acı Kayıp: Sulama Havuzu 12 Yaşındaki Çocuğa Mezar Oldu
“Eğirdir’den bir damla su almayacağız” Aksu’dan Isparta’ya içme suyu sağlanmasıyla birlikte Eğirdir Gölü’nden alınan yıllık 13 milyon metreküp suyun tamamen gölde kalacağını açıklayan Vali Erin, “Eğirdir’den bir damla su almayacağız” dedi.
İbradı’ya TOKİ’den 50 konut Antalya İbradı’da TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 50 konut hak sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Bakan Murat Kurum’a teşekkür etti.
FETÖ’ye yönelik 34 ilde operasyon: 77 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik jandarma ekiplerince son iki haftada 34 ilde düzenlenen operasyonlarda 77 şüphelinin yakalandığını açıkladı.