Antalya'da Turuncu bayrak başvurusu başladı


Gündem 15.03.2020 11:03:00 0
Antalya

Antalya'nın Alanya Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 17'ncisi gerçekleşecek Turuncu Bayraklı Hijyenik İşletme Projesi'nin başvuru ve değerlendirme süreci başladı. Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik personelleri tarafından yapılan denetimler sonucunda hijyenik kriterlere uygunluğu belirlenen işletmelerin turuncu bayrakla ödüllendirildiği proje 17'nci yılında gıda güvenliğinin geliştirilmesi amacıyla devam ediyor. Prestij ve kalitenin de göstergesi olarak kabul edilen Turuncu Bayrak sayesinde işletmeler, sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu müşterilerine ilan edebilme fırsatı yakalıyor. Turuncu Bayrak yarışmasına başvurular 10 Nisan'a kadar devam edecek.

Isparta Müteahhitler Birliği İlçelere Açılıyor Kurumsallaşma sürecini tamamlayarak yeni ofisini hizmete açan Isparta Müteahhitler Birliği, şehir merkezinde yakaladığı güçlü birlikteliği şimdi ilçelere taşımayı hedefliyor.
Yusuf İbiş Burdur’da Gençlerle Buluştu: “Kararlı ve Azimli Gençlik Burada” AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, Burdur İl Başkanlığı’nda gençlik teşkilatlarıyla bir araya gelerek hedef ve ihtiyaçları istişare etti; Burdur gençliğinin kararlı ve çalışkan yapısına vurgu yaptı.
AK Parti Gençlik Kolları Isparta’da AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Isparta’da kamu yöneticileri ve parti teşkilatıyla bir araya gelerek gençlere yönelik projeleri değerlendirdi.
AK Parti Gençliği Davraz’da Buluştu Ak Parti Gençlik Kolları, Ramazan ayının beşinci gününde, Davraz Dağı’nın eteklerinde binlerce gencin katılımıyla iftar programı düzenledi.
YÖK-TOBB protokol yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Protokol Yü