Antalya'da Turuncu bayrak başvurusu başladı


Gündem 15.03.2020 11:03:00 0
Antalya

Antalya'nın Alanya Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 17'ncisi gerçekleşecek Turuncu Bayraklı Hijyenik İşletme Projesi'nin başvuru ve değerlendirme süreci başladı. Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik personelleri tarafından yapılan denetimler sonucunda hijyenik kriterlere uygunluğu belirlenen işletmelerin turuncu bayrakla ödüllendirildiği proje 17'nci yılında gıda güvenliğinin geliştirilmesi amacıyla devam ediyor. Prestij ve kalitenin de göstergesi olarak kabul edilen Turuncu Bayrak sayesinde işletmeler, sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu müşterilerine ilan edebilme fırsatı yakalıyor. Turuncu Bayrak yarışmasına başvurular 10 Nisan'a kadar devam edecek.

Oyun oynarken tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra hayatını kaybettı Antalya’nın Aksu ilçesinde oyun oynadığı sırada su tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra Berhu, ekiplerin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
Ali Çetin Kumluca’daki Çalışmaları Yerinde İnceledi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve beraberindeki heyet sahada inceleme yaptı.
Isparta 32 Spor 3 Puanla Dönüyor TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isbaş Isparta 32 Spor Muş deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetten sonra bu hafta yeniden deplasmanda puan aradı ve o puanı Ziya Alkurt’un 2 golü ile almayı başardı.
Ali İhsan Yavuz Antalya’da teşkilatla buluştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta’da su sorununu kalıcı olarak çözüyoruz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdğeirmen, belediye bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeline yönelik düzenlediği yemek programında ken