Antalya'da Turuncu bayrak başvurusu başladı


Gündem 15.03.2020 11:03:00 0
Antalya

Antalya'nın Alanya Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 17'ncisi gerçekleşecek Turuncu Bayraklı Hijyenik İşletme Projesi'nin başvuru ve değerlendirme süreci başladı. Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik personelleri tarafından yapılan denetimler sonucunda hijyenik kriterlere uygunluğu belirlenen işletmelerin turuncu bayrakla ödüllendirildiği proje 17'nci yılında gıda güvenliğinin geliştirilmesi amacıyla devam ediyor. Prestij ve kalitenin de göstergesi olarak kabul edilen Turuncu Bayrak sayesinde işletmeler, sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu müşterilerine ilan edebilme fırsatı yakalıyor. Turuncu Bayrak yarışmasına başvurular 10 Nisan'a kadar devam edecek.

İl il Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu Ramazan Bayramı'nın 20 Mart Cuma günü kutlanacak olması nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı, iller için bayram namazı saatlerini açıkladı.
Ramazanın son iftarı Çanakkale'de yapılacak Müslümanlar için önem taşıyan üç aylardan ramazanın son iftarı Çanakkale’de gerçekleştirilecek.
Bakan Gürlek: Hesap veremeyeceğim bir şey yok Adalet Bakanı Akın Gürlek, Özgür Özel’in kendisi hakkında sunduğu tapu belgelerinin tamamının gerçek dışı ve sahte olduğunu belirterek, “Benim veremeyeceğim hesabım yok. Hakimlik ve savcılıkta düzenli olarak mal bildiriminde bulunuyorum” dedi.
Bayram tatiline çıkacaklar dikkat: Tüm yurtta yağışlı hava etkili olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son değerlendirmelerine göre, Ramazan Bayramı tatili boyunca Türkiye genelinde yağışlı sistemler etkisini gösterecek. Arefe günü ise özellikle Marmara ve Ege bölgeleri için şiddetli fırtına uyarısı yapıldı.
Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’in 27. hafta açılış maçı İstanbul’da oynanacak.