Antalya'da yıkım gerginliği! Gözaltılar var!

Muratpaşa ilçesinde kaçak iş yeri, belediye ekiplerince yıkıldı. Bu sırada iş yeri sahibi, iş makinesinin kepçesine çıkarak yıkımı durdurmaya çalıştı.


Gündem 7.10.2022 15:38:00 0
Antalya

Olay, öğle saatlerinde Yalı Caddesi'nde meydana geldi. Muratpaşa Belediyesi'ne bağlı ekipler, bir iş yerini kaçak olduğu gerekçesiyle yıkmak istedi.

Tebligatın kendilerine ulaşmadığını belirten iş yeri sahipleri, yıkımın durdurulmasını talep etti. Ekipler, 3 saat boyunca iş yeri sahibini ikna etmeye çalıştı ancak durum değişmedi.

Yıkım çalışması başlatılırken, iş yeri sahibi, iş makinesinin kepçesine çıkarak engel olmak istedi.

Yıkım sırasında polise tepki gösterip, tehdit eden 4 kişi, gözaltına alındı. Daha sonra yıkım gerçekleştirildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı