ANTALYA ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ NATIK CANCA VEFAT ETTİ


Gündem 10.01.2020 10:08:00 0
ANTALYA ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ NATIK CANCA VEFAT ETTİ

Antalya ve Afyon Emniyet Müdürü Natık Canca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Antalya'nın ve Afyon'un en sevilen emniyet müdürü olarak hafızalara kazınan sıra dışı bir polis olan Canca, Antalya Murat Paşa Caminden Cuma Namazından sonra kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.

Allah Rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun...

Canca'nın yaptığı görevlere ilişkin bilgi verilen açıklamada, "Babası Nazım Canca (Atatürk'ün 1935-38 yıllarında koruma müdürlüğü görevi) gibi emniyet teşkilatında hizmetlerde bulunan Ali Natık Canca, son olarak Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nden emekli oldu. Judo Federasyon Başkanlığı dönemlerinde, Türk judosunun gelişmesi ve yaygınlaşması için özverili hizmetlerde bulunan Ali Natık Canca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenleri ile camiamıza başsağlığı diliyoruz." denildi.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türk judo ailesinin acı kaybı. Türk judosuna Canca ailesi olarak büyük katkıları bulunan eski Judo Federasyonu Başkanımız, değerli büyüğümüz Natık Canca, vefat etmiştir. Mekanı cennet olsun inşallah. Tüm judo camiamızın başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması
Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu? Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu?
Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı