ANTALYA İYİ PARTİ'DE YAPRAK DÖKÜMÜ: KIYIMLAR BAŞLADI


Siyaset 28.05.2020 18:04:00 0
ANTALYA İYİ PARTİ

İYİ Partide sürekli gerçekleri haykıran il başkan yardımcısı Selda Ecer hakkında partiden ihraç ve disiplin süreci başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Antalya'da Ahmet Aydın döneminde partiye üye olan ve Aydın tarafından İYİ Parti Antalya İl Başkan yardımcılığına getirilen eski AK Parti’li bir dönemde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Selda Ecer ”İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in CHP genel başkanı Kemal Kılçdaroğlu ile bayramın son günü yaptığı görüşmesini sert bir dille eleştirerek görüşmenin yalnış olduğunu söyledi. İyi Parti'de yöneticileri rahatsız eden Selda Ecer bu seferde Akşener’i eleştirmesi nedeniyle İYİ Parti Antalya İl Başkan yardımcılığı görevinden düşürüldüğü ve kesin ihraç istemi ile disipline sevk edileceği öğrenildi.

Kayseri Melikgazi'den kültür sanata destek Kayseri Melikgazi'den kültür sanata destek
Kocaeli Gölcük'te kum üzerinde şenlikli turnuva başladı Kocaeli Gölcük'te kum üzerinde şenlikli turnuva başladı
Bursa Osmangazi Koğukçınar’da emekli lokali hizmete girdi... Bu lokalde çay 5 TL! Bursa Osmangazi Koğukçınar’da emekli lokali hizmete girdi... Bu lokalde çay 5 TL!
Kocaeli’nin yerel kültür yol haritası hazırlandı Kocaeli’nin yerel kültür yol haritası hazırlandı
Haziran'da 531 firma Dahilde İşleme İzni aldı Haziran'da 531 firma Dahilde İşleme İzni aldı