Antalya Köy Pazarı, kapılarını açtı


Gündem 14.06.2020 21:52:00 0
Antalya Köy Pazarı, kapılarını açtı

Kepez Belediyesi’nin, kentin kırsal kesimlerinde tarımsal ve hayvansal üretime destek veren kadınlar için kurduğu, ‘Antalya Köy Pazarı’,  normalleşme kuralları çerçevesinde kapılarını ziyaretçilere araladı.

Koronavirüs (Covid-19) salgınını önleyici tedbirler kapsamında geçici süreyle faaliyetlerine ara verilen Antalya Köy Pazarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Türkiye’nin ilk kadın köy pazarı olma özelliği taşıyan ve ParkFuntastic’te kurulan Antalya Köy Pazarı, hafta sonu çiftçi, girişimci ile tüketicileri tekrar bir araya getirdi. Normalleşme kuralları çerçevesinde açılan pazarda, pandemiye karşıya gerekli tüm önlemler alındı. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Antalya Köy Pazarı’na giriş ve çıkışlar belirlenen alanlardan kontrollü olarak sağlandı. Pazar alanına girişte eller dezenfekte edildi, maske kontrolleri yapıldı. Pazar alanında maskesiz gezen satıcı ve ziyaretçiler kendi sağlıkları ve başkalarının sağlılığı için maske takmaları ve sosyal mesafeyi korumaları konusunda sık sık uyarıldılar. Satış görevlilerinin de müşterilerle temasta sosyal mesafe kuralına uymaları, mutlaka maske ve eldiven kullanmaları istendi. Kepez Belediyesi, Antalya Köy Pazarı’na gelen vatandaşların keyifli vakit geçirmelerini sağlamak içinde pazarda mini konserler verildi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.